Tendinte pentru decoratiunile de interior in 2015

0

Ultimele tendințe pentru decorațiunile de interior în 2015 promit o revenire spectaculoasă la natură, multă culoare și o revenire a imprimeurilor florale.

tendințe pentru decorațiunile de interior în 2015 (2)

În ceeace privește culorile Marsala o să fie vedeta sezonului, secondată de galben, alb, culori neutre clasice, dar și multe și opulente accente strălucitoare. Mobilierul cu suprafețe lucioase, mesele cu picioare masive și finisaj rudimentar venin în tendințe pentru decorațiunile de interior în 2015.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de aer. Balantele, Varsatorii si Gemenii

Podele pe val sunt cele din piatră și bambus, pluta fiind vârful decorațiunilor în materie de materiale de interior. Anul 2015 este unul al experimentelor, al culorilor noi, al combinațiilor considerate până acum nepotrivite și al reconsiderării vechiului în combinație cu detalii noi și ultramoderne.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de foc. Berbecul, Leul si Sagetatorul

Curentul care va domina tot ceea ce înseamnă tendințe pentru decorațiunile de interior în 2015 se învârte în jurul conceptului de libertate de exprimare  și de stimulare a imaginației. fiecare decor o să fie, într-o măsură mai mare sau mai mică actual, pentru că originalitatea este titlul de noblețe al perioadei.

2015 promite să fie un adevărat corn  abundenței cromatice: de la Marsala, la tonuri de portocaliu, turcoaz și verde până la nuanțe intense de rubiniu. Nu ies din scenă nici griurile, nici veșnicele alb și negru, combinate sau solitare.

În ceea ce privește imprimeurile, acestea vor fi nota de contrast și semnul de noblețe pentru tendințe pentru decorațiunile de interior în 2015. Revin în forță materialele cu tente etnice care readuc spiritul unei lumi rustice, prin covoare, cuverturi și detalii ornamentale, care vor completa varianta futuristă a imprimeurilor geometrice.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de pamant. Capricornul, Taurul si Fecioara

Un must-have pentru piesele de mobilier din 2015 o reprezintă pielea, mătasea și toate materialele naturale, indiferent care este sursa lor. Nu dispar nici texturile metalice, care rămân pe val pentru jocul cromatic de reflexii luminoase pe care le  oferă.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de apa. Racul, Scorpionul si Pestii

Cuvintele de ordine în tendințe pentru decorațiunile de interior în 2015 sunt originalitatea, culoarea și revenirea în forță la natură.

Sursa foto: ©AlexTihonov/ ©_slowcentury – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply