Tendinte mereu actuale in amenajarile interioare

0

Există tendințe care rămân mereu actuale în amenajările interioare. Astfel luxul împletit cu elementele rustice, tradiționalul cu elementele minimaliste vor genera decoruri simple si spectaculoase.

Iată câteva din tendințele mereu actuale în amenajările interioare.

♦ Pune accent pe îmbinările și asortările ingenioase care vor duce la obținerea unui decor deosebit, plin de personalitate. Combină elemente ale stilului modern cu elemente specifice stilurilor retro, rustic sau eco.
♦ Folosește ornamente, finisaje și piese de mobilier ce provin din două sau trei stiluri distincte.

Tendinte mereu actuale (2)

Cum sa-ti organizezi casa. Cateva idei
♦ Posterele moderne, tapetul sau autocolantele decorative cu imprimeu de scris caligrafic vor putea fi folosite într-o încăpere mobilată în stil clasic.
♦ Alege o paletă cromatică plăcută și discretă care să-ți permită să jonglezi cu mobilă și accesoriile, dar și cu tonurile de accent.
♦ Lemnul, piatră naturală și metalul sunt materialele de bază. Pune accent în special pe lemnul vechi, reciclat, dar care păstrează dovadă faptului că nu este la prima utilizare.
♦ Piatră naturală, în mod special marmura va fi și ea prezența în amenajările interioare atât sub formă de finisaj cât și în calitate de parte integrantă a unor piese de mobilier, precum blatul de lucru din bucătărie.

Trucuri decorative mereu actuale

Tendinte mereu actuale (3)
♦ Pune accent pe diverse finisaje și decorațiuni cu imprimeu floral sau vegetal, pe culori ce te duc cu gândul la cerul albastru, pădurile înverzite sau pământul pârjolit de soare.
♦ Folosește și combină în decorul casei tapet decorativ cu imprimeu floral, ghivece cu plante de apartament sau pur și simplu zugrăvește-ți pereții în nuanțe plăcute de vernil.
♦ Folosirea materialelor reciclate în decorul casei este la modă de câțiva ani buni. Această tendința te va ajută să-ți personalizezi locuința, așa cum dictează trendurile anului 2015, să economisești bani și să creezi ceva unic. Vrei un pont? Folosește unul sau doi paleți din lemn.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply