Tendințe la lenjerii de pat pentru un dormitor elegant, în anul 2021

0

Pentru a avea un dormitor modern și elegant în 2021, cel mai simplu lucru este să schimbi lenjeria de pat cu una care este la modă. În acest an sunt la mare căutare lenjeriile de pat care sunt realizate din materiale naturale, cum este inul, bumbacul și mătasea. S-a dorit eliminarea a tot ceea ce este artificial și iată că în topul preferințelor se află lenjeriile din pat moderne, cu imprimeuri care te duc cu gândul la natură.

Dormitor în nuanțe de culori îndrăznețe

Cu un set de lenjerii de pat din bumbac satinat în culori uimitoare și îndrăznețe, poți schimba stilul de design în dormitor. Imaginează-ți o lenjerie de pat din bumbac satinat, moale, antialergică, elegantă, care are un imprimeu 3D senzațional. Bumbacul satinat este plăcut la atingere și confortabil, chiar și pentru pielea sensibilă.

lenjerii de pat

Dacă analizăm cu atenție, observăm că acest material este și luxos, pentru că are o strălucire aparte. Bumbacul satinat este la modă și are un aspect de lux, mai frumos decât un material mat. Lenjeriile de pat din acest material sunt perfecte și pentru vremea mai rece și pentru sezonul cald.

În acest an, sunt în trend culorile asociate cu natura, ca de exemplu: bej, maro, gri, ruginiu, albastru, verde, bleumarin. Astfel de nuanțe pământii, pentru dormitoare moderne, sunt reconfortante și primitoare. Pentru a avea o atmosferă plăcută în dormitor, ar trebui să ai grijă ca nuanțele de culori ale lenjeriei de pat să se potrivească bine cu cele ale pereților, mobilierului, accesoriilor, covoarelor și perdelelor.

Lenjeriile de pat în culori pastelate

lenjerii de pa

Orice dormitor poate arata modern și mai luminos cu o lenjerie de pat în culori pastelate. Astfel de lenjerii de pat sunt create pentru familiile care iubesc moda și care își doresc interioare cât mai colorate în casă. Și camerele pentru copii pot avea lenjerii de pat în tonuri deschise, care se potrivesc foarte bine cu mobilierul în nuanțe vesele, specific celor mici.

Lenjerii de pat din țesături confortabile și moi

lenjerii de pat

Dacă se alege un set de lenjerie de pat de calitate, acesta va avea un aspect de lux și în plus va fie moale și confortabil. Un astfel de produs este o alegere ideală pentru că va fi realizat dintr-un material din fibre naturale, care asigură o relaxare maximă de fiecare dată. Dacă lenjeria este din bumbac, aceasta va fi moale, plăcută la atingere și antialergică. În general, țesăturile din bumbac sunt ideale pentru lenjerii de pat, deoarece ele se simt fabulos pe piele și îmbunătățesc calitatea somnului.

Lenjerii de pat inspirate de motivele etnice

lenjerii de pat

Una din principalele tendințe la lenjerii de pat este inspirată din desenele originale, bogate, cu motive etnice, care impresionează prin detalii, culori contrastante, desene 3D și teme abstracte.

Combinațiile de culori sunt diferite, astfel încât alegerea se face în funcție de gustul și imaginația fiecăruia. Designerii recomandă pentru acest an cele mai îndrăznețe imprimeuri, care se potrivesc caracteristicilor dormitorului. Ei au creat un amestec rafinat de culori, texturi și modele, cu ornamente florale, combinații de nuanțe de culori contrastante, sau de nuanțe liniștitoare care sunt de-a dreptul fascinante.

De asemenea, sunt la modă și imprimeurile rustice, care sunt realizate în culori calde și naturale, de caramel, galben-lămâie, gri, verde deschis, portocaliu, ocru deschis, albastru, auriu și altele.

Sunt în tendințele modei și lenjeriile de pat cu broderii florale, sau cu desene cu păsări sau animale. Foarte apreciate sunt nuanțele stinse de chihlimbar, de cupru , verde-gălbui și turcoaz, care induc o stare confortabilă, de liniște și calm.

Lenjerii de pat cu motive geometrice

lenjerii de pat

Iubitorii minimalismului pot opta pentru lenjeriile de pat cu imprimeurile subtile în culori neutre, sau cu modele geometrice care sunt asociate cu designul modern și exclusivist.

Atunci când alegi lenjeria de pat, este bine să acorzi atenție densității țesăturii, din care este realizată. Dacă densitatea este mai mare, atunci țesătura este mai rezistență și durabilă în timp, iar calitatea ei mai înaltă.

 

Sursă: PROMOdesk

Sursă foto: cumparamisim.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply