Cele mai importante tendințe de decor în 2018

0

Noul an aduce cu el și noi tendințe de amenajare a casei, iar dacă vrei să schimbi decorul curând acest articol este perfect pentru tine. Spre deosebire de tendințele din alți ani, cele din 2018 nu se vor demoda prea repede, fiind destul de simple, dar cu gust.

Cele mai importante tendințe de decor în 2018

Culori neutre

Culorile neutre, clasice, sunt întotdeuna o idee bună atunci când vrei să redecorezi. Deși sunt simple, casa ta va avea stil și pot fi adaptate pentru orice casă sau apartament. Vorbim despre alb, bej, gri, gri petrol și negru.

Accente de nuanțe puternice

Dacă la punctul anterior îți imaginai o cameră plictisitoare, nu trebuie să îți faci griji, intră în scenă accentele de nuanțe puternice. Le poți folosi pentru covorașe, perne decorative, rame foto, veioze, dar și un scaun sau chiar o comodă.

Materiale naturale

Mobila din materiale sustenabile devine din ce în ce mai populară. Lemnul reciclat este o alegere care va ajuta mediul și care va aduce căldură în casă.

A post shared by Emilie Laurent (@elaurentdeco) on

Modele geometrice

Potrivite pentru orice cameră, modelele geometrice aduc un plus de personalitate. Totuși, e recomandat să le folosești într-o singură încăpere.

Hygge

Conceptul danez a devenit popular anul trecut și înseamnă să trăiești simplu, bine și confortabil – un fel de minimalism… mai puțin minimalist.

A post shared by Kate Keesee ? (@salvagedior) on

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply