Când și cum să cumperi televizoare ieftine

0

Este întotdeauna distractiv să ai electronice noi în casă, însă știm că procesul de a le cumpăra nu este neapărat ușor. Televizoarele nu fac excepție, dar poți face câteva lucruri pentru a te asigura că vei obține cea mai bună ofertă la un televizor de calitate.

Cel mai bun sfat pentru a cumpăra televizoare ieftine este să le cumperi la locul potrivit și la momentul potrivit. Înainte însă de a începe cumpărăturile, este important să știi exact ce cauți.

Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra un televizor nou

Cumpărăturile online sunt excelente pentru compararea prețurilor, dar este de asemenea o idee bună să vizitezi câteva magazine la sediul fizic și să te gândești la dimensiunile unui televizor înainte de a face cumpărăturile. În timp ce cauți, amintește-ți doar că vei vrea să eviți să cheltui bani pe un televizor doar datorită faptului că este un televizor cu un brand cunoscut.

Realitatea este că te va durea mai mult dacă plătești mai mulți bani pentru un televizor cu nume de marcă. Asta deoarecec că de multe ori poți găsi televizoare ieftine de aceeași dimensiune, cu caracteristici similare, care sunt semnificativ diferite ca preț, pur și simplu din cauza mărcii . Așadar, cel mai bine este să nu mergi pe marcă, ci să mergi pe o dimensiune mai mare ecranului sau, de asemenea, să refuzi un televizor de brand, să păstrezi aceeași dimensiune a ecranului și să păstrezi și mai mulți bani în buzunar.

După ce ai identificat exact ce cauți când vine vorba de un televizor nou, atunci este timpul să faci cumpărături! În acest articol, vom acoperi când și unde ar trebui să cauți mai întâi pentru a evita cheltuielile nedorite.

Cel mai bun moment pentru a cumpăra un televizor

În medie, în ultimii 3-4 ani, cele mai multe oferte de televizoare ieftine au fost postate de către producători și de către retaileri, atât online, cât și offline, în luna noiembrie. Acest lucru nu este unul surprinzător, deoarece Black Friday este probabil cel mai bun moment al anului pentru a cumpăra televizoare ieftine, la reducere.

Totuși, asta nu înseamnă că nu vei putea să găsești o ofertă foarte bună dacă vei face cumpărături în alt moment al anului.

Începutul anului este un alt moment minunat pentru a verifica ofertele de televizoare ieftine. Atunci mai ai șanse să găsești tone de promoții și scăderi de prețuri la televizoare de toate dimensiunile.

Pe lângă sărbătorile majore, veți vedea, de asemenea, oferte regulate zilnic și săptămânal la magazinele de electronice.

Dacă nu ești presat de timp, ar trebui să urmărești prețul unor televizoare pe care ți le dorești la câteva magazine diferite pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Utilizarea site-urilor web de comparare a prețurilor te pot ajuta să urmărești istoricul prețurilor unui televizor, dar este întotdeauna cel mai bine să urmărești singur prețurile pentru o perioadă de timp.

Dacă trebuie să cumperi imediat un televizor, asigură-te că verifici ofertele curente zilnice sau săptămânale și vei putea totuși să obții un preț excelent!

Cel mai bun loc pentru a cumpăra un televizor

Începând cu 2016, am văzut cele mai multe oferte de televizoare ieftine postate de retailerii populari precum eMAG.

Acestea sunt locuri grozave pentru a verifica ofertele actuale, dar sunt, de asemenea, și magazine excelente pentru a compara prețuri, dacă crezi că ai găsit o ofertă mai bună la un alt magazin.

Ai întotdeauna grijă să consulți magazinele locale și să compari prețurile online înainte de a merge la un singur magazin.

Folosirea unor instrumente precum Google Shopping te poate ajuta să găsești cele mai bune prețuri disponibile online, dar asigură-te întotdeauna că comanzi de la o sursă de încredere!

Magazinele online prezintă adesea produse de la vânzători terți, așa că nu uita să citești recenziile și să te familiarizezi cu politicile de livrare, transport și retur, pentru a evita comisioane neașteptate la televizoare ieftine.

 

Sursă: White Media 

Sursă foto: iStock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply