Târguri de noiembrie

1

Monica Viericiu
Ultima lună a toamnei nu mai este așa bogată în fructe, în schimb este plină de târguri care mai de care mai interesant.
În perioada 28 octombrie- 1 noiembrie se desfășoară:
– Indagra Food (Tâng Internațional pentru Industria Alimentară),
– Expodrink&Wine (Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice),
– Allpack (Expoziția Internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice),
– Târg de produse tradiționale românești (de unde poți cumpăra preparate culinare și nu numai, toate cu specific)
Baby Boom – Târgul pentru copii cu vârste între 0 și 7 ani și viitori părinți este deschis zilnic în intervalul 5-8 noiembrie.
În perioada 12 noimbrie-15 noiembrie te așteaptă Târgul de Turism al României și Târgul de produse tradiționale românești.
Dacă te-au cucerit produsele românești în stil tradițional și n-ai reușit până atunci să le vezi la târg, nu te necăji pentru că în perioada 18-22 noiembrie sunt iar la standuri. Tot atunci poți da o tură și pe la Gaudeamus- târgul internațional de carte de învățătură sau pe la Goodwine, târgul de vinuri.
Și cum sărbătorile necesită pregătiri serioase, nu uita și de Bucharest Christmas Shopping, târgul de cadouri, decorațiuni și suverniruri, care se desfășoară în perioada 4-13 decembrie.
Toate evenimentele menționate sunt organizate în cadrul centrului expozițional Romexpo din București.
În perioada 12-15 noiembrie este programat și Târgul Imobiliar Project Expo la Sala Palatului.
Amatorii de mâncăruri gustoase ar trebui să treacă pe lista plimbărilor și Parcul Național din București, unde în perioada 30 octombrie-1 noiembrie se desfășoară Festivalul Bunătăților Românești- Halloween pe gusturi românești.
Dacă ești pasionat de noutăți în domeniul energiei verde, nu rata Renexpo South-East Europe, târg de echipamente pentru obținerea de energie regenerabilă și eficiență energetică, eveniment programat la Sala Palatului din București, în perioada 18-20 noiembrie, ocazie cu care se vor ține și conferințe.
Te pasionează lucrurile vechi? Atunci dă o raită printre mese pline cu tot felul de obiecte mai vechi sau mai noi (bijuterii, accesorii, haine, cărți, reviste, cutiuțe etc.), la  evenimentul numit Talcioc de 10, unde ca vizitator ai intrarea liberă (str. Olari).
Așa că dacă ai ceva anume de cumpărat sau doar îți place să fii la curent cu noutățile, nu rata ocazia de a beneficia de reduceri importante.
Foto: Monica Viericiu

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Targul Indagra | Revista Practic idei

Leave A Reply