Târguri de Crăciun la ROMEXPO (P)

0
PR
PR
La Romexpo încep TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN și ANTIQUE MARKET
Între 7 și 11 decembrie,  ajutoarele lui Moș Crăciun te inspiră să alegi cadourile potrivite!
 
TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN (www.expo-cadou.ro) are loc la  ROMEXPO (Pavilionul C1) între 7 și 11 decembrie.
Evenimentul se transformă timp de cinci zile într-un spaţiu în care ideile de cadouri prind viață sub formă de: dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon, produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă, decoraţiuni specifice sărbătorilor, antichităţi, brazi, etc.
Expozanții se întrec în oferte promoționale și reduceri între 10 și 50%, valabile pe toată perioada târgului.
În completarea ofertelor de cadou pentru sărbătorile de iarnă vine și ANTIQUE MARKET (7-11 decembrie, Pavilionul C2-Romexpo) locul de întâlnire atât al artiștilor, cât și al iubitorilor de artă și al colecționarilor.
PR
PR
Antique Market găzduieşte pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.
Intrarea la Târgul Cadourilor de Crăciun și Antique Market este liberă, accesul vizitatorilor începând de miercuri, 7 decembrie, ora 10:00.
 Ce găsim la târgurile ROMEXPO, între 7 și 11 decembrie?

 • Deliciile gastronomice nu lipsesc din tolba lui Moș Crăciun

La Târgul Cadourilor de Crăciun, vizitatorii pot cumpăra atât produse culinare tradiţionale românești, cât și preparate gourmet printre care: specialități cu trufe, diverse sortimente de ulei de măsline și de oțet, specialități cu smochine, etc. De asemenea, amatorii de produse bio își pot achiziționa preparate făinoase fără gluten sau diverse dulciuri și siropuri fără conservanți. Nu vor lipsi sortimentele de ceai, cafea și ciocolată, care vin să completeze ofertele propuse de companiile prezente la eveniment.

 • Bijuterii de autor, articole vestimentare de sezon, accesorii și cosmetice

Vizitatorii târgului vor putea alege din game variate de produse vestimentare de iarnă: canadiene, jachete, veste, tricotaje, șaluri rusești, haine de blană, mantouri, in stiluri diferite, cu elemente moderne,  dar și clasice, produse de marochinărie. De la eveniment pot fi cumpărate și cadouri elegante sub forma de bijuterii de autor, din pietre semipreţioase, perle de cultura, argint şi/sau fire de calitate superioara, realizate prin tehnici mai puțin cunoscute de către creatorii de accesorii handmade.
Soții, tații, prietenii sunt vizitați și ei de către Moș Crăciun, astfel că multe dintre produsele din oferta târgului (genți, confecții casual, cosmetice, etc.) se adresează bărbaților.
De asemenea, produsele cosmetice bio pentru el și ea vor putea fi testate și achiziționate la diverse oferte valabile pe perioada târgului.

 • PR
  PR
  Decorațiuni de Crăciun și accesorii de design interior

O gamă variată de ornamente de brad şi decoraţiuni de sărbătoare se regăsește în oferta companiilor care expun la Târgul Cadourilor de Crăciun:
– obiecte tradiționale specific Bucovinei, create prin tehnica servețelului, gravură și vopsire la    imprimanta 3D.
– brazi naturali și artificiali
– globuri de sticlă lucrate manual
– decorațiuni scandinave.
 
Scrie-i lui Moș Crăciun cu pană de gâscă!
În fiecare zi a târgului, Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească (Târgovişte) oferă copiilor prilejul de a-i scrie Moşului ca în vremurile de altădată, folosind pana de gâscă şi de a confecţiona diferite podoabe de brad.
 Ateliere de arte vizuale, dans și povești  
La Târgul Cadourilor de Crăciun, copiii vor putea participa la diverse ateliere de pictură, desen şi modelaj, prin programul desfăşurat de asociațiile Young Gold Fish și Necuvinte. Cei mici vor avea posibilitatea să confecționeze, cu ajutorul voluntarilor, cadouri pentru părinți, bunici, prieteni, dar și propriile jucării și decorațiuni pentru bradul de Crăciun: rame foto decorate cu diverse materiale și pictate, felicitări de Crăciun pictate manual, ghirlande de pom din material textil, etc.
Cei mici vor se vor putea bucura de spectacole de dans internațional, contemporan și folcloric. Pasionaţii de dansuri pot asista şi participa la demonstraţii având coregrafii speciale pentru Crăciun.
Copiii de la Școala Specială Gimnazială pentru Deficienți de Vedere din București vor susține concerte și vor depăna povești cu tematică de sărbători.
 
Antique Market – Cadouri din alte timpuri
În Pavilionul C2 al Centrului Expoziţional ROMEXPO, artişti, anticari, restauratori se vor reuni în cadrul  Târgului de obiecte de artă și antichități deschis pentru amatorii de decoraţiuni şi cadouri aparţinând altor epoci.
Evenimentul este prilejul ideal de a alege un cadou încărcat de istorie şi de poveşti din trecut, dintre:

 • diverse obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare,
 • tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii,
 • vehicule de epocă,
 • obiecte personale şi de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi,
 • obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi, etc.

Program de vizitare  – Târgul Cadourilor de Crăciun și Antique Market:

 • Miercuri – sâmbătă, 7-10 decembrie 2016, orele: 10.00-19.00
 • Duminica, 11 decembrie 2016, orele: 10.00-18.00

 
Loc de desfăşurare: Pavilioanele C1 și C2
 
Intrarea este liberă.
 Alte informaţii despre evenimente pot fi obţinute prin intermediul:

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply