(P)Targului de Turism al Romaniei isi va deschide portile la Romexpo intre 25 si 28 februarie 2016

0

(P) Targului de Turism al Romaniei Targului de Turism al Romaniei – Pasionatii de vacante si calatorii isi pot face deja planurile pentru noul an. Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei isi va deschide portile la Romexpo intre 25 si 28 februarie 2016.

Reprezentata prin cele mai importante companii din Romania si din strainatate, lumea fascinanta a turismului se intalneste sub acelasi acoperis pentru a-si prezenta ofertele speciale, concepute pentru exigentele fiecarui buzunar.

La Targul de Turism al Romaniei din februarie vizitatorii vor putea gasi oferte si atractii turistice pe toate gusturile, care includ turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura.

Nu vor lipsi ofertele early-booking, last minute, pachetele turistice de pe litoralul romanesc, grecesc sau bulgaresc pentru vara acestui an, city-breakurile in marile capitale europene sau ofertele pentru petrecerea lunii de miere. De asemenea, vizitatorii targului isi vor putea personaliza vacanta dorita impreuna cu agentiile de turism prezente, in functie de bugetul disponibil, de preferintele pentru o vacanta linistita sau, dimpotriva, una plina de aventura. Ei isi vor putea rezeva si biletele de avion la un pret avantajos sau vor putea alege sa daruiasca o vacanta persoanelor dragi.

Vizitatorii vor putea participa la manifestarile conexe organizate de Romexpo si partenerii targului: ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania – in calitate de partener strategic, Camerele de Comert si Industrie din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

La editia precedenta, ce a avut loc in perioada 13-15 martie 2015, cele mai bune oferte si destinatii turistice, prezentate de companiile din Romania si din strainatate, au captat, timp de patru zile, atentia celor 21.795 de vizitatori prezenti. Peste 260 de expozanti, reprezentand agentii de turism, tour-operatori, organizatii, asociatii de turism nationale, regionale si internationale si Consilii Judetene, si-au promovat ofertele si serviciile, animand cele sase pavilioanele expozitionale. Pe o suprafata de 11.700 de metri patrati au expus companii din Romania, Bulgaria, Croatia, Grecia, Israel, Italia, Iordania, Moldova, Maroc, Malaezia, Polonia, Serbia, Spania, Turcia si Ungaria, gradul de internationalizare fiind de 34%. Dintre tarile mentionate, Bulgaria, Maroc, Malaezia, Moldova, Serbia, Turcia si Ungaria au avut participari oficiale internationale, fiind reunite in Pavilioanele C5 si C6.

Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei va fi organizata in Pavilioanele C1 – C6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo. Mai multe detalii puteti gasi pe www.targuldeturism.ro.

Romexpo va gazdui in aceeasi perioada si Romanian Nautic Expo – expozitie internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, Expo Sport si Agrement – expozitie de articole sportive, echipamente si accesorii, TMA – festival de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare si Targul de produse traditionale.

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply