Targul National Imobiliar: oferte pentru studenti

0

Editia din 24 – 27 Septembrie va prezenta, pe langa oferta financiara actualizata si cea inclusa in programul Prima Casa, si oferte de inchiriere avantajoase, in mod special pentru studenti si tineri.

Astfel, ofertele de inchiriere vin in intampinarea nevoilor unei categorii de public foarte activ pe piata imobiliara in perioada debutului anului universitar.

Chriile au scazut

Proprietarii au scazut cu 10% chiriile locuintelor fata de lunile de vara, cifrele confirmand ca pe piata inchirierilor, pretul urmeaza un trend descendent. Astfel, studentii pot inchiria garsoniere sau apartamente cu sume mai mici cu 50 de euro fata de preturile de pana acum.

Cea mai mare scadere a chiriei a fost inregistrata pentru apartamentele cu trei camere, pretul mediu de inchiriere solicitat intial de proprietari fiind de 540 de euro. Chiria solicitata de proprietari pentru apartamentele cu doua camere a fost de 400 de euro, in timp ce pretul de inchiriere cerut pentru garsoniere a ramas la acelasi nivel cu cel de luna trecuta, de aproximativ 290 de euro. Pretul de strigare la inchirierea apartamentelor cu patru camere a ajuns la 750 de euro.

Mai mult, o garsoniera cu 40 mp, confort 1 in cartierul Drumul Taberei, mobilata si utilata, se inchiriaza in prezent cu 240 de euro, in timp ce, in septembrie anul trecut, pretul de inchiriere solicitat pentru o garsoniera cu aceleasi caracteristici, tot din zona Drumul Taberei, era de 400 de euro.

  • Expozitia poate fi vizitata de joi pana sambata, intre orele 10.00 – 19.00, iar duminica, in intervalul: 10.00 – 16.00. Costul unui bilet de intrare este de 5 RON.
  • Pentru detalii privind cale de acces la expozitie, lista companiilor expozante sau regulamentele de participare la concursuri, accesati pagina de internet a evenimentului www.targimobiliar.eu

Articol EXCLUSIV online
Sursa: TNI
Foto: Stock.xpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply