Targul National Imobiliar

0

In perioada 23-26 septembrie 2010 factorii de decizie din domeniul imobiliarelor si-au stabilit intalnire in Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI).

Despre TNI

Targul National Imobiliar (TNI) reuneste factorii cheie ce stabilesc tendintele pentru noul sezon imobiliar: dezvoltatori, agentii imobiliare, constructori, institutii financiare, consultant, brokeri, corporatii ce au filiale in toata lumea, investitori si arhitecti.
 
Ofertele din cadrul TNI se adreseaza in primul rand clientului final ce este in cautarea primei case/locuintei de vacanta/apartamentului de inchiriat.

In plus, componenta Business-to-Business isi face simtita prezenta de aceasta data in cadrul editiei de toamnă a TNI, prin implicarea directa si participarea activa a managerilor de proiecte si a persoanelor cu putere de decizie in procesul de networking.

Economisirea este cuvantul de ordine!

Numarul mare de oferte imobiliare, diversitatea acestora, prezenta tuturor jucatorilor din domeniul imobiliar si financiar in acelasi loc, timp de patru zile vine in ajutorul vizitatorilor sub forma de economisire de energie, timp si bani.

Pe durata celor 4 zile de manifestare, vizitatorului TNI i se ofera posibilitatea de a obtine o perspectiva de amploare asupra pietei imobiliare, de a compara in acelasi timp si in acelasi loc oferte din Bucuresti si alte zone de interes din tara.

Cand: 23-26 septembrie
Unde: Palatul Parlamentului


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa: TNI
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply