Targul Imobiliar Oltenia

0

Prima editie a Targului Imobiliar Oltenia va avea loc in perioada 15-17 mai 2009, in foaierul si pe platoul Teatrului National M. Sorescu din Craiova.

Cei mai buni din domeniul imobiliar isi vor expune produsele si serviciile in cadrul acestui targ, TIO 2009, targ ce va constitui reperul pietei imobiliare din Oltenia pentru urmatoarea perioada.

Acest important eveniment, desfasurat pe durata a 3 zile la Craiova, va reuni peste 300 de participanti- agentii imobiliare, dezvoltatori, investitori, banci, constructori, furnizori de materiale de constructii, avocati, consultanti- si va deschide noi orizonturi de afaceri pentru zona noastra.

Expozitia cu tematica imobiliara organizata in foaierul Teatrului National M. Sorescu, unde circa 40 de companii expozante isi vor prezenta produsele si solutiile pentru domeniul imobiliar, se adreseaza profesionistilor din imobiliare, peste 300 de invitati, dar in egala masura si publicului larg interesat de acest important domeniu economic.

La aceasta manifestare organizatorii conteaza pe participarea autoritatilor locale si regionale, a reprezentantilor mass-media din tara si strainatate, oameni de afaceri, investitori romani si straini, a celor implicati in acest sector important al economiei romanesti, sector ce se afla in prima linie a crizei economice mondiale.


Articol EXCLUSIV online
Sursa:Imopedia
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply