Targul EXPOHOUSE ajunge la Pitesti

0

Targul specializat in constructii, amenajari interioare si exterioare va avea loc la Pitesti, in perioada 3 – 4 octombrie.

EXPOHOUSE se desfasoara la nivel regional, in zonele in care companiile de profil – firme de constructii, firme producatoare de mobilier sau decoratiuni interioare – au nevoie sa-si aduca oferta in atentia cumparatorilor care doresc sa isi reamenajeze locuinta sau sa achizitioneze una noua.

Piata imobiliara pitesteana se dovedeste dinamica

Prezenta in luna octombrie a targului in orasul Pitesti se datoreaza fara doar si poate faptului ca, in ultimii ani, piata imobiliara pitesteana este extrem de dinamica, tranzactiile imobiliare cele mai frecvente inregistrandu-se pe segmentul rezidential. Ansamblurile rezidentiale existente si in curs de finalizare sunt concentrate atat pe teritoriul orasului, cat si in zonele limitrofe. Constructia acestora a atins un numar impresionant: peste 70 de vile, 40 de vile duplex si 12 individuale, peste 150 de garsoniere si peste 250 de apartamente.Tocmai de aceea, EXPOHOUSE reprezinta o oportunitate de promovare foarte buna si pentru institutiile bancare care s-au angajat in programul “Prima Casa” pentru dezvoltatorii imobiliari cu oferte bogate in ceea ce priveste achizitionarea unei case, dar si pentru agentiile imobiliare.

Ce isi propune EXPOHOUSE

“EXPOHOUSE Pitesti isi propune sa reuneasca intr-un singur loc tot ceea ce inseamna conceptul de casa… idei pentru constructia ei, oferte pentru achizitionarea acesteia prin intermediul unui credit, solutii privind design-ul ambiental, mobilierul potrivit pentru orice camera, dar si idei pentru reamenajarea acesteia”, a declarat Cristina Udrescu, director al Creative Brand Communication, compania organizatoare a targului EXPOHOUSE.

Targul va avea loc in cadrul complexului expozitional Casa Cartii.


Articol EXCLUSIV online
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply