Targul de mobila de la Milano

0

In perioada 14-19 aprilie, la Milano este forfota mare. Aici are loc Salonul International de Mobila.

Evenimentul, cel mai mare de acest gen, este considerat un trendsetter in domeniul mobilei si al electrocasnicelor pentru urmatorii doi ani. Oamenii vin aici pentru ca intrarea este gratuita, au sansa sa vada designeri renumiti, locatiile sunt in oras, aproape de mijloacele de transport.

La expozitie participa 2.500 de firme din toata lumea, dar mai ales italienesti. Vizitatorii vin din peste 150 de tari in fiecare an, iar numarul tinerilor designeri participanti ajunge la 700.

Salonul International de Mobila de la Milano nu este o simpla expozitie de mobila. Pe langa aceasta, mai au loc evenimente precum Eurocucina, Expozitia Internationala de mobila pentru baie si accesorii sau SaloneSatellite (locul unde tinerii designeri au ocazia sa ia contact direct cu producatorii de mobila in vederea unor viitoare colaborari).

La expozitia Eurocucina participa toate firmele mari de electrocasnice: Electrolux, care isi va prezenta cele mai noi produse, iar din ora in ora, bucatari renumiti vor organiza demonstratii de gatit pe aparatele Electrolux. Tot aici mai participa Miele, Siemens, Franke, Bosch, Indesit, Ariston si altele.

Premii

In cadrul evenimentului vor fi premiate 3 cele mai bune produse, dar si tineri designeri si arhitecti.

Mai multe detalii si poze de la fata locului veti putea vedea in numarul de iunie al revistei Casa si gradina.


Articol EXCLUSIV online
Text: Elena Draghici
Foto: Cosmit.it


Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply