Targul de covoare Vintage vs Modern

0

In perioada 26-28 Aprilie, Home and Design Mall, primul mall de amenajari interioare din Romania, va gazdui targul de covoare „Vintage vs Modern”, ce reuneste cei mai importanti producatori si importatori de covoare din Romania.

Printre cele mai renumite branduri prezente la eveniment se regasesc: Covoare de Cisnadie, Rugvity, Guy Laroche, Pierre Cardin, Renato Balestra, Brink & Campman, Lauren Jacob, Bellagio, Volker Heinrich, Wissenbach, Bakero dar nu numai.
Citeste si: Salteau potrivita.
 
Home & Design Mall a creat un eveniment pentru iubitorii de frumos si pentru cei ce isi doresc sa aduca in casele lor, prin culoare, un plus de bucurie. Fie ca isi doresc un covor lucrat in stil traditional sau un covor modern personalizat dupa bunul plac, vizitatorii au sansa de a alege din peste 2.000 de modele covorul preferat.
In cadrul targului doritorii isi vor putea realiza, cu ajutorul programelor de simulare si cu sprijinul specialistilor, covoare personalizate – isi pot alege culoarea, dimensiunea, design-ul si materialul dorit precum lana, matase, poliester, insertii de piele, blana, bumbac  sau orice combinatie intre acestea. De asemenea, in cele 3 zile, se vor oferi si servicii de taiere si festonare pentru orice tip de mocheta sau covor.
Modele exotice
Pe langa covoarele traditionale romanesti, targul va oferi vizitatorilor modele provenite din cele mai exotice locuri ale lumii: India, Mexic, Peru, Guatemala, Argentina, Brazilia, Africa de Sud, etc, oferite in Romania de Mega Marrex, compania care s-a remarcat si a castigat aprecierea clientilor cu produse de calitate, bun gust si originalitate. Printre cele mai deosebite modele de covoare oferite de Mega Marrex, se enumera covoarele realizate din fibra de Alpaca, una dintre cele mai luxoase fibre din lume. 
Adresa: Home Design Mall Bulevardul Ghencea 126- 132 , sector 6, Bucureşti (Vizavi de Stadionul Ghencea)
Program targ:
Vineri, 26 Aprilie: 10:00 – 20:00
Sambata, 27 Aprilie: 10:00 – 17:00 
Duminica, 28 Aprilie: 10:00 -15:00 


Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply