Targ: Construct Expo Ambient

0

Construct Expo Ambient se va organiza intre 06 – 10 mai si va reuni cele mai variate produse din domeniul constructiilor.

Construct Expo a devenit, de-a lungul celor 15 ani de existenta, sinonimul solutiilor eficiente pentru sectorul constructiilor din Romania.

Reunind, initial, expozanti din domeniile utilajelor si echipamentelor, materialelor de constructii si amenajarilor interioare si exterioare, expozitia Construct Expo a evoluat, determinind specializarea pe trei directii complementare:

  • CONSTRUCT EXPO AMBIENT – adresata firmelor de tamplarie, finisaje si decoratiuni interioare si materiale pentru constructii.
  • CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR – dedicata materialelor si sistemelor pentru constructii.
  • CONSTRUCT EXPO UTILAJE – adresata producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de utilaje si echipamente pentru constructii.

Expozitia va reuni 360 de firme din 19 tari  care vor prezenta noutatile in domeniu, si vor oferi publicului produse cu reduceri de preturi considerabile.

Peste 20% din companiile expozante participa in premieră la aceasta manifestare expozitionala,  unele dintre ele fiind prezente pentru prima oara in Romania.

Gradul de internationalizare al targului este de 38%, expozantii straini provenind  din tari cum ar fi: China, Elvetia, Austria, Germania, Turcia, Ungaria, Italia, Cehia, Franta, Grecia, Spania, Slovacia, Polonia si Serbia. 

Perioada de desfasurare: 06 – 10 mai 2009

Program de vizitare: 10.00 – 18.00, 10.00-16.00 in ultima zi


Articol EXCLUSIV online
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply