Suport supraetajat pentru petreceri

0

 

Foarte multe bunatati, spatiu putin pe masa – ce e de facut?

Cu siguranta ai mai multe seturi de pahare, farfurii si platouri care, in timp, s-au descompletat. Foloseste-le pentru a crea un suport.

AI NEVOIE DE doua platouri de sticla si patru pahare pentru ca tot obiectul sa fie din sticla, dar poti incerca si combinatia de sticla cu ceramica sau metal.

Foarte importanta pentru confectionarea obiectului e alegerea siliconului potrivit materialului. Pentru sticla, siliconul ideal e cel care se foloseste la lipirea acvariilor.

AI GRIJA! In stare lichida, acest silicon e toxic si are un miros intepator. Dupa ce se usuca complet (6 zile), siliconul işi pierde toxicitatea. Producatorii lui garanteaza ca in stare uscata siliconul nu e toxic si il recomanda pentru acvarii (intra in contact cu pestii care sunt foarte sensibili la elementele toxice), dar si pentru uz casnic.

ETAPELE DE LUCRU SUNT FOARTE SIMPLE. In primul rand, stergi farfuriile si paharele cu alcool sanitar sau diluant pentru a le degresa si pentru a avea aderenta, apoi, dupa ce s-au uscat, le poti supraetaja fixandu-le in cateva puncte cu Super Glue sau Picatura. Dupa ce s-au fixat, aplica la imbinari siliconul.

Acesta trebuie finisat cu un burete de vase umed pentru a nu avea un aspect imperfect. Desi obiectul pare stabil, e bine sa nu fie manevrat inainte de trecerea celor 6 zile necesare uscarii complete a siliconului.


Text: Mihaela Radu, foto: Bogdan Popescu


Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply