Suport ingenios pentru mărgele și cercei

2

Georgeta Trif, Șoimuș, jud. Hunedoara
Dragii mei prieteni,

suport de bijuterii
Foto: Georgeta Trif
Vă felicit pentru tot ce împărtășiți cu noi ceilalți, parte din munca și ideile voastre creative.
M-a încântat ideea doamnei Ursu din Neamț cu ingeniosul suport de bijuterii și brățări. Citind materialul dânsei, mi-am dat seama că și eu găsisem anul trecut un loc potrivit și practic pentru bijuterii, dar mi-a scăpat din vedere să vi-l prezint.
Eu am gândit ceva pe verticală, din lipsa unui spațiu adecvat și la îndemână. Astfel, când mă îmbrac, găsesc bijuteria asortată dintr-o privire, fără să mai răscolesc prin casete și cutii (ca până acum), unde se mai și încurcă între ele. Despre ce este vorba? Un suport fixat pe o ușă a dulapului (are 5 uși), pe fața interioară. Are 2 etaje independente. Pe fiecare l-am obținut dintr-o sârmă de aluminiu mai groasă.
Cu ajutorul unui „patent-crocodil”, am îndoit-o tot la 3-4 cm, creând câte un cuieraș. Firul de sârmă să fie mai lung decât lățimea ușii (chiar dublu), deoarece se consumă repede materialul când lucrezi la cârlige. Am atârnat mărgele în cârlige pe culori, la fel cerceii și brățările. Când ușa de la dulap se închide, nimeni nu bănuiește ce se ascunde dincolo.
Pentru că tocmai a trecut Halloween, sărbătoare împrumutată, chiar dacă eu le susțin pe cele autohtone, de dragul decorațiunilor, am „încondeiat” niște dovleci din grădină. În fotografie se văd câteva exemplare gen „păpușă, șarpe, pisică”. Celor gen „păpușă” le-am pus păr din fire pna, basma.
dovleci
Foto: Georgeta Trif
Cea „pisică” a crescut în grădină cu coada curbată, tocmai potrivită, i-am pus urechi și mustăți. Sunt fețe vesele și drăguțe, am dăruit din ele, dar având destule am și vândut câteva. Sper că v-au plăcut!
Foto: Georgeta Trif

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion2 Comments

  1. Pingback: Cutie de bijuterii | Revista Practic idei

  2. Pingback: Cadouri pentru 8 martie | Revista Practic idei

Leave A Reply