Suport din ipsos pentru brăţări

0
Alina Dutu
Alina Dutu
Alina Duţu, Bucureşti
Dragi cititori,
Întotdeauna mi-am dorit un suport pentru ineluşe şi brăţări şi vă prezint ce am reuşit să obţin.
Da, există asemenea suporturi în magazine sau pe diverse site-uri, însă plăcerea de a-l folosi este mai mare atunci când este făcut de mine. Aşa că am lucrat singură un astfel de suport. A fost primul obiect din ipsos făcut de mine. După acesta au urmat altele. Dar să vă spun cum am procedat exact. Am folosit ipsos, o mănuşă de menaj (cele chirurgicale sunt prea subţiri şi prea scurte pentru aşa ceva), un capac de borcan de 400 g, puţină vopsea.
Am turnat ipsosul (praful amestecat în prealabil cu apă în proporţiile corecte şi bine omogenizat) în mănuşă, am fixat capacul pentru a ţine mănuşa oarecum deschisă, astfel încât să nu se întărească materialul inestetic şi să apară încreţituri, am legat mănuşa deasupra capacului şi am agăţat-o undeva, lăsând materialul să se întărească. Nu durează prea mult. Apoi am scos cu grijă forma obţinută, dacă este nevoie tăiem cu grijă din mănuşă, şi am lăsat apoi „mâna” din ipsos să se usuce bine înainte de a o vopsi. La baza suportului obţinut am legat ulterior o fundă pentru decor.
Pe acest suport stau foarte bine inele, brăţări, coliere. Dacă vă place, nu-mi rămâne decât să vă doresc spor la treabă!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply