ŞTIRI! Informaţii proaspete din august

0
Praktiker
Praktiker
S-a redeschis Praktiker Vitan!
Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din România, a redeschis magazinul Praktiker Vitan din Bucureşti, primul magazin din reţea remodelat astfel încât să le ofere clienţilor o nouă experienţă de cumpărături, îmbunătăţită.
„Clienţii sunt în centrul preocupărilor noastre, motiv pentru care procesul de remodelare a magazinului Praktiker Vitan a fost realizat în urma unei ample analize a aşteptărilor şi obiceiurilor cumpărătorilor care ne trec pragul magazinelor în fiecare zi. Prin această remodelare, dorim să oferim o experienţă îmbunătăţită de cumpărare, clienţii având acces mult mai simplu şi mai rapid la produsele căutate, primind informaţii suplimentare la anumite produse, prin intermediul afişelor locale de vânzare şi prin oferirea de idei de amenajare în zonele expo îmbunătăţite din interiorul magazinelor”, afirmă Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.
***
Trăieşte fresh!
Din iulie, Kaufland România propune clienţilor săi o nouă abordare: „Trăieşte fresh”, un concept bazat pe un stil de viaţă sănătos ce porneşte de la prospeţimea alimentelor consumate zilnic şi merge până la o nouă filosofie de viaţă.
Cu ocazia acestei campanii, Kaufland România lansează un proiect la nivel naţional, adresat tuturor românilor: plat-forma digitală www.traiestefresh.ro, unde cititorii vor putea găsi în permanenţă invitaţii la noi provocări şi experienţe trăite pentru prima dată în viaţă: sfaturi şi lucruri mai puţin ştiute despre rolul alimentelor proaspete în nutriţie, oferite de dr. Şerban Damian, nutriţionist, reţete culinare în combinaţii fresh marca Chef Foa şi informaţii despre cum să ajungi la un stil de viaţă sănătos, împărtăşite românilor de Andrei Roşu. Mai multe informaţii pe www.kaufland.ro.
Mai multe ştiri interesante în revista Practic Idei nr. 8.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply