Sticluţe pentru sufletul iubitoarelor de bijuterii

0
Ecaterina Stancu
Ecaterina Stancu
Ecaterina Ionela Stancu, sat Băduleasa, comuna Putineiu, jud. Teleorman
Dragă redacţie,
În vacanţă am încercat să fac diverse bijuterii, pe care le-am oferit cadou sau le-am comercializat.
Multă lume se ocupă de realizarea bijuteriilor handmade, deja este ceva comun, iar pentru a avea succes trebuie să vii cu ceva nou! Ideea mea constă în sticluţe în care am introdus natura! Muşchi verde de pădure (rămâne verde), brăduţ cu boabe de piper, puf de păpădie, floare nemuritoare roz cu boabe de cafea, licheni galbeni şi gri, scoici, levănţică (i se simţea parfumul), petale de trandafiri în lichid colorat sau bileţele cu diverse mesaje de suflet (forever, destiny etc.) sau nume.
Pentru că o ghindă nu încăpea în sticluţă, am ataşat-o direct de lănţişor şi am purtat-o la gât. Apoi am fost atrasă de pietrele semipreţioase care pot fi combinate în multe feluri şi atrag atenţia prin legătura lor cu zodiile, pentru diverse aspecte mai spirituale sau beneficii fizice. Perluţele de cultură au avut succes la persoanele mai elegante. Pentru ca mai multă lume să afle de creaţiile mele şi să îmi fac publicitate, mi-am creat o pagină pe Facebook: SheWolf handmade, unde am pus şi poze.
Am avut multe comenzi de obiecte personalizate, căci lumea voia să ofere cadou aşa sticluţe frumuşele. În timp am început să îmi cumpăr mai multe materiale şi să realizez şi alte pandantive, cercei, brăţări. Am avut o vânzare frumuşică, mai ales la începutul primăverii, de ziua îndrăgostiţilor şi a femeilor. Recomand achiziţionarea materialelor din magazin (nu de pe site-uri) pentru a vedea exact dimensiunea lor şi culorile acestora. Se pot comanda şi de pe internet, dar trebuie mare atenţie la specificaţiile produsului pentru a cumpăra materiale care să se combine frumos. Mult spor!
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply