Spatiu deschis si luminos

0

Casa din imagini se afla in Singapore si este proaspata, in sensul ca echipa de designeri tocmai ce a terminat de lucrat la ea. Acestia au dorit sa obtina un echilibru intre natura si livingul contemporan intr-o casa in stil Art Deco, dar renovata. Ultima oara casa a fost renovata acum 10, iar noul proprietar si-a dorit cvea spatios si luminos, lucru care a fost obtinut prin contrastul dintre elementele metalice (care reflecta lumina in interior) si mult alb. Casa are si o extensie, la etajul careia a fost amenajata piscina. Bucataria este realizata in totalitate din aluminiu, ceea ce ii da un look foarte rafinat. Casa este superba, pozele din continuare va vor convinge!


Articol EXCLUSIV online
Sursa:
ArchDaily.com
Text: Elena Draghici
Foto: Derek Swalwell



Comentarii Facebook

comentarii

1 2 3 4 5

Leave A Reply