Spatiu crosetat de joaca pentru copii

0

Conceptul de “structura pentru joaca” este pus in valoare intr-un mod inedit prin mini-parcuri de distractie si spatii de joaca pentru copii crosetate.

Creatoarea de origine japoneza Toshiko Horiuchi MacAdam si-a inceput cariera prin a croseta diverse sculpturi de dimensiuni mai mari sau mai mici, care erau expuse in galerii din Japonia. Cand a vazut ca micutii sunt atrasi de ochiurile impletiturii sale, Toshiko s-a gandit sa-si puna talentul in slujba copiilor, asa ca a inceput sa construiasca spatii de joaca la scara mare.
Materialul textil, culorile si stilul de impletitura a reusit sa cucereasca publicul vizat, micutii aratandu-se incantati sa se piarda printre spatiile crosetate. Mai mult decat atat, dupa ce Toshiko si sotul ei au deschis o companie de design si confectii in Canada, in 1990, creatoarea a primit si un premiu national pentru designul unui parculet crosetat din Tokyo.
Structura este stabila, iar materialele textile folosite pentru crosetat sunt rezistente, cu un grad sporit de siguranta pentru cei mici.

Sursa: Tree Hugger
Text: Alexandra Badita

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply