Solutii rapide pentru a creste valoarea casei tale

0

Fie că încerci să îmbunătățești aspectul casei tale pentru propria ta plăcere, sau că încerci să o faci eligibilă pentru vânzare, ai fi surprins să afli cum câteva soluții ieftine și rapide pot îmbunătății starea de spirit și crește valoarea casei.

creste valoarea casei

Aceste idei le poți pune în practică într-o singură zi și cu buget limitat.

Sfat cu privire la culoare

Un litru de vopsea poate face minuni în orice cameră. Culorile neutre, asemeni culorilor pământului, ca verdele frunzelor , albastrul cerului, nuanțele de crem și nuanțele calde de maro, conferă un aspect curat și liniștitor. În plus, un strat proaspăt de vopsea schimbă dramatic aspectul și ajută la rezolvarea unei alte probleme- mirosurile persistente ale camerelor. Un nou strat de vopsea aplicat pe uși și pe marginile de lemn ferestrei poate face o mare diferență. Marginile albe pot face culorile să iasă-n evidență. Dacă vrei ca pereții tăi să pară înalți, atunci folosește aceeași culoare pentru pereți și pentru margini.

Poți vopsi UN perete care să iasă în evidență, într-o cameră plictisitoare care duce lipsă de arhitectură detaliată. Vopsește-l într-o culoare care te face fericit.

Sfat cu privire la miros

O altă metodă de a scăpa de mirosurile neplăcute fără să folosești chimicale, este să pui uleiuri esențiale pe becuri. Pune câțiva stropi de becuri, și căldura va împrăștia mirosul uleiului. Uleiurile esențiale sunt minunate, iar scorțișoara fiartă și cea coaptă aduc un miros frumos, mai ales în perioada sărbătorilor.
Fă prăjituri sau plăcinte pentru a obține acel sentiment că ești acasă, oriunde ai fi. Acestea sunt soluții simple pentru aducerea la viață a oricărui spațiu, făcându-l primitor pentru familie, dar și pentru potențialii cumpărători. Amintește-ți: odată ce ți-ai făcut ordine în casă și ai îndepărtat mirosurile neplăcute, înseamnă că folosirea uleiurilor esențiale a fost un succes.

Sfat cu privire la material

Odată cu mirosurile, și viața poate ieși dintr-o cameră. Există soluții rapide de a-ți revitaliza casa. De exemplu, încearcă să adaugi camerei niște material și niște sclipire. Noi lumânări, draperii făcute din materiale ieftine ( fă-le să atingă podeaua, pentru stil), spoturi ( pentru a evidenția componetele principale), toate aduc sclipire, iar covoarele și fețele de pernă care conțin fibră naturală aduc puțin stil casei tale. Preșurile și jaluzelele de bambus sunt idei bune și-ți pot face casa mai frumoasă.

Asigură-te că așternutului patului tău e nou și fă-ți patul.

Lucrurile de care ai nevoie includ fețe de pernă sau covoare și preșuri cu model. Caută produse făcute din fibră naturală sau din bambus.

Sfaturi cu privire la accesorii

Schimbarea accesoriilor și adăugarea tentelor subtile pot îmbunătățiri aproape pentru orice casă. Materiale ceramice, plante, vaze și coșuri umplute cu flori proaspăt culese, boluri cu fructe, sau fructe tăiate pe tocător- toate arată bine în bucătărie! O altă idee este să vopsești scaunele, mobila și accesoriile cu aceeași culoare pentru a face totul mai actual și curat.

Ce alte soluţii rapide şi ieftine ai găsit pentru a creşte valoarea casei tale?

 

Sursa: www.getdecorating.com

Sursa foto: Iriana Shiyan – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply