Solutie: cum sa cumperi produse noi la preturi mici

0

Decizia de cumparare a electrocasnicelor in perioada de criza este influentata de nevoia de a economisi, programele de buy-back reprezentand solutia care permite romanilor sa cumpere produse noi la preturi mici.

Tot mai multe companii se orienteaza in aceasta perioada catre programele de buy-back, din dorinta de a se adapta nevoilor consumatorilor care, in plina criza financiara, cauta noi solutii de economisire. Indesit Company,in parteneriat cu RoRec, s-a alaturat recent acestui trend, prin campania „Cu Indesit si Hotpoint-Ariston ai verde la reciclare si economie”.

Ce se doreste de la acest proiect

„Prin acest proiect dorim sa atragem atentia asupra necesitatii protejarii mediului si implicit asupra reducerii consumului de resurse. Inlocuirea aparatelor electrocasnice depasite cu unele de ultima generatie este o solutie optima pentru un consum redus de resurse, care avantajeaza atat protectia mediului, cat si reducerea costurilor de electricitate si apa suportate de catre utilizatorii casnici”, a precizat Rodica Stere, director de marketing al Indesit Company.

Oferta propusa de Indesit si Hotpoint-Ariston este valabila in perioada 1 martie – 31 mai 2009 in magazinele de specialitate partenere.

„Aceasta campanie face parte dintr-un program mai amplu desfasurat de RoRec si suntem extrem de multumiti ca am gasit in parteneriatul cu Indesit intelegere deplina a obiectivelor noastre in ceea ce priveste procesul de colectare a deseurilor. Speram sa avem un raspuns pe masură si din partea cetatenilor”, a declarat Liviu Popeneciu, presedintele RoRec.


Articol EXCLUSIV online
Sursa foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply