Soiuri de trandafiri nobili pentru grădina ta: Meilland, Kordes, Sunflor, Tantau

0

Bine ai venit în lumea fascinantă a trandafirilor nobili! În grădina ta, fiecare floare este o comoară prețioasă care înfrumusețează și aduce bucurie în fiecare zi, dar printre toate acestea, trandafirii nobili sunt adevăratele bijuterii. 

Fiecare soi are o poveste unică, o personalitate distinctă și o frumusețe aparte. Aceste flori delicate și elegante sunt simbolul iubirii, grației și rafinamentului, aducând cu ele o aura de noblețe și distincție. Fiecare petală este ca o pictură, fiecare aromă este ca o poveste, iar fiecare trandafir este unic în felul sau.

Printre cele mai populare soiuri de trandafiri nobili se numără Meilland, Kordes, Sunflor și Tantau. Acești producători de top se concentrează pe dezvoltarea unor trandafiri care sunt ușor de crescut și întreținut, dar care se și adaptează ușor la diferite condiții climatice și de sol. În acest articol, vei descoperi cele mai frumoase soiuri de trandafiri nobili, care îți vor însufleți gradina și îți vor umple inima de bucurie. Sweet Garden este un distribuitor de top pentru aceste soiuri de trandafiri.

Soiurile de trandafiri nobili de la Meilland

 • Trandafirul cățărător Meilland Papa Meilland – Acesta este unul dintre cele mai populare soiuri de trandafiri de la Meilland, cunoscut pentru culoarea sa intensă de roșu și parfumul său îmbietor. Acest trandafir înflorește din iunie până în octombrie în fiecare an și poate ajunge la o înălțime de până la 3 – 3,5 m;

Papa Meilland

 • Trandafirul Meilland Charles de Gaulle – Acest trandafir este numit în onoarea generalului francez Charles de Gaulle și este unul dintre cele mai populare soiuri de pe piață. Este un trandafir cu petalele mari, duble având o culoare în diferite nuanțe de roz. Mai mult, acesta emană un parfum foarte plăcut și proeminent iar în perioada maturității poate ajunge la o înălțime de 80-90 de cm.

Charles de Gaulle Meilland

 

Soiurile de trandafiri nobili de la Korde

Trandafirii Kordes sunt numiți după familia Kordes, care a început să cultive trandafiri în anii 50 și a fost una dintre primele companii care a început să utilizeze tehnologia modernă pentru a crea trandafiri teahibrizi rezistenți la boli și la temperaturi extreme. 

Trandafirii Kordes sunt de asemenea foarte versatili și pot fi crescuți cu succes atât în grădini, cât și în ghivece. În plus, tocmai fiindcă acești trandafiri sunt extrem de rezistenți la boli, îi face să fie o alegere ideală pentru grădinarii care doresc să creeze o grădină frumoasă și sănătoasă. Câteva exemple de trandafiri Kordes din gama noastră de produse:

 • Trandafirul teahibrid Grande Amore: Acest trandafir teahibrid este de o calitate ireproșabilă garantată, datorită licenței sale. Se dezvoltă sub formă de tufă bogată, este rezistent și înflorește repetat. Creatorul german a acestui trandafir teahibrid și-a dorit să creeze un soi cu flori mari, intens colorate, care să emane romantism și pasiune. Trandafirul trebuie amplasat în locuri luminoase și însorite și poate crește până la o înălțime de 1,2-1,5 metri;

Grande Amore

 • Trandafirul Novalis: Acest deosebit soi de trandafir a fost dezvoltat de un renumit producător german și a fost numit în onoarea poetului german Friedrich von Hardenberg, care a folosit pseudonimul “Novalis”. Trandafirul Novalis crește până la o înălțime de aproximativ 80 cm și are o perioadă de înflorire îndelungată, de la începutul verii până în toamnă. Este o alegere populară pentru grădinarii care doresc să adauge o notă de rafinament în grădinile lor, iar parfumul său delicat îl face să fie un trandafir iubit și apreciat de mulți.

Novalis

 

Soiurile de trandafiri nobili de la Sunflor

Denumirea “Sunflor” este un amestec între cuvintele “sun” (soare) și “flor” (floare). Trandafirii Sunflor sunt cunoscuți pentru frumusețea și culoarea lor intensă, dar și pentru rezistența lor la boli și la temperaturi ridicate. Următorii trandafiri Sunflor ar fi garantat o adiție minunată în grădina oricărui iubitor de frumos:

 • Trandafirul Golden Lady Ruffles: Acest trandafir este cunoscut pentru florile sale mari, aurii și pline cu petale răsfrânte. Soiul acesta de trandafir emană un aer sofisticat, care aduce o notă de strălucire și unicitate în orice grădină. Trandafirul Golden Lady Ruffles poate crește până la o înălțime de aproximativ 60 – 80 cm și are o perioadă de înflorire îndelungată. În timpul verii, când acest trandafir înflorește, este un adevărat spectacol al naturii, iar mireasma delicată a florilor încântă toate simțurile;

Lady Ruffles

 • Trandafirul floribunda Briosa: Acest soi special de trandafir impresionează prin flori de dimensiuni medii, cu petale ondulate de culoare roz vibrant și portocaliu aprins. Trandafirul Briosa crește cu repeziciune și poate ajunge până la o înălțime de 50-70 cm, fiind o alegere perfectă pentru grădinarii care doresc să adauge un accent de culoare și vitalitate în grădinile lor.

 

Soiurile de trandafiri nobili de la Tantau

Trandafirii Tantau sunt o varietate de trandafiri de gradină, dezvoltați de către compania de trandafiri Tantau din Germania. Aceștia sunt cunoscuți pentru florile lor impozante și pline, fiind o alegere populară pentru grădinarii care doresc flori de grădină impresionante și parfumate.

 • Trandafirul cățărător Barock: Acest trandafir cățărător cu flori maiestuase de culoarea roz-deschis, emană un parfum suav și rafinat. Trandafirul ajunge până la 3 metri înălțime, iar lăstarii săi flexibili îi permit să se prindă cu ușurință de obiecte și structuri, creând astfel un decor spectaculos;

 • Trandafirul teahibrid Aquarell: Acest trandafir teahibrid are petale de culoarea roz pastel cu nuanțe de galben și portocaliu care se îmbină în mod subtil, creând un efect asemănător unei pânze pictate cu acuarele. Mirosul dulce și plăcut de trandafir parfumează gradina și îmbunătățesc orice ambient. Aquarell este o alegere excelentă pentru orice grădinar care caută o floare sofisticata și elegantă, care să-i înfrumusețeze spațiul verde.

Într-o grădină plină de culoare și parfum, trandafirii nobili își etalează frumusețea cu mândrie. Soiurile create de Meilland, Kordes, Sunflor și Tantau aduc o varietate de culori, forme și arome, transformând fiecare colțișor într-un adevărat paradis al florilor. Cu siguranță, acești trandafiri îți vor încânta ochii și sufletul, creând frumusețe și bucurie în viața ta de zi cu zi.

Asigură-te că achiziționezi butași de trandafiri de calitate. www.sweetgarden.ro este un  magazin online de încredere, unde vei putea găsi soiuri variate de trandafiri, fie că dorești să cumperi butași sau la ghiveci.

 

De reținut! 

 • la trandafirii nobili se folosește portaltoi de înaltă calitate care ajută planta să își dezvolte frunzele și florile într-un mod mai spectaculos;
 • cantitatea trandafirilor cu licență este limitata;
 • trandafirii nobili se pot achiziționa doar de la producători autorizați;
 • an de an se lucrează la crearea unor soiuri nobile cât mai rezistente și cu aspect aparte.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply