Sobă retro într-un dining fermecător

0

Te invităm într-un mic dining cu totul special, care parcă ne transpune într-o epocă încărcată de armonie și de frumusețe. Te uiți la el și ai impresia că ai în fața ochilor un omagiu adus atmosferei moderniste de la început de secol XX.

sobă retro dining

Soba din imagine este model Liberty, face parte din clasa de eficiență A+ și poate fi comandată pe www.sergioleoni.com. Este disponibilă în mai multe culori.

Nu este niciun dubiu că soba este piesa de rezistență a amenajării, elementul care creează mare parte a atmosferei și acaparează privirile. Proporțiile sale amintesc de șemineurile din Pennsylvania inventate în a doua jumătate a secolului al XVIII-lea de Benjamin Franklin, care a studiat eficiența șemineurilor ​​și modalitatea în care să facă o casă mai confortabilă. Dacă ai o asemenea „bijuterie“ și vrei să o integrezi într-un dining, mare grijă la piesele de mobilier și accesoriile pe care le alegi! Optează pentru mobilier din lemn, cu un design ce te poartă prin trecut. Poți găsi astfel de piese și la anticariate sau în podul bunicilor, dacă ai noroc. În completare, este important să alegi un covor țesut, confecționat dintr-un material natural, cum ar fi in, bumbac sau lână, și perdele în ton. Asta în cazul în care ai suprafețe vitrate mari și vrei să te bucuri de peisaj.

sobă retro dining retro

Liberty funcționează pe lemne și este realizată din fier, alamă și ceramică. Are următoarele dimensiuni:
L 78 x l 60 x h 96 cm.

Foto: Sergio Leoni

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 12/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply