Slăbește cu struguri

0

Monica Viericiu
Când vrei să dai câteva kilograme jos, recomandat este să încerci și curele cu fructe și legume. Toată lumea știe cât de eficiente sunt curele cu mere sau cu varză, dar pe cea cu struguri ai încercat-o?
Pentru slăbit și combaterea obezității, mănâncă în fiecare zi acest fruct, dimineața la prânz și seara, crescând treptat cantitatea ingerată timp de 3 săptămâni, apoi scazi tot progresiv cantitatea de struguri mâncată zilnic, tot în 3 săptămâni, până când ajungi iar la cantitatea cu care ai început cura.
Cura de struguri este de mare folos la tratarea constipației , a litizei renale (pietre la rinichi) și biliare (pietre la bilă), a hemoroizilor și presupune consumul a 1-2 kilogramea de struguri pe zi, preferabil din soiurile autohtone și toamna, când este vremea lor.
Strugurii ajută la detoxifiere, la regenerarea organismului, fortifică și vitaminizează, cresc apetitul și contribuie la stimularea sistemului nervos central. De aceea sunt recomandați în caz de astenie, convalescență, anemie, surmenaj, afecțiuni hepatice, pulmonare, renale și biliare.
Foto: Monica Viericiu
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply