Sisteme pluviale din oțel suedez – când funcționalitatea se împletește perfect cu eleganța

0

În urma oricărei alegeri pe care o facem, fie că vorbim despre haine, despre look-ul nostru sau, cu atât mai mult, despre construcția casei noastre, ne dorim întotdeauna să obținem cel mai bun rezultat. În ceea ce privește construcția locuinței, desigur că funcționalitatea este esențială, însă ne dorim ca și aspectul să fie cât mai armonios, să ne încânte privirea și să ne reflecte personalitatea.

Fie că vorbim despre sistemele de învelitoare sau despre sistemele pluviale performante, care se integrează complet în imaginea de ansamblu a acoperișului, un lucru este cert: nu putem renunța la funcționalitate în favoarea aspectului exterior și nici invers. Poate că mulți se întreabă care este rolul estetic al unei soluții concepute strict cu rol practic. Acestora le propunem să facă câțiva pași în spate și să privească atent o casă care are montat un sistem de scurgere a apei pluviale elegant și de calitate și una care dispune de un sistem pluvial mai slab calitativ. Sigur vor sesiza existența unor diferențe notabile.

O casă plăcută la exterior va transpune personalitatea proprietarilor, fiind primitoare și îngrijită. Îmbinarea funcționalității cu estetica este deci esențială pentru un produs final de excepție. Unde este de găsit acea materie primă care să ofere rezistența necesară pentru ca sistemul pluvial să facă față unor sarcini impresionante, dar care să dispună și de o eleganță aparte, care să ofere construcției o simetrie perfectă?

RoofArt – sisteme pluviale românești, la standarde scandinave

În cei peste 18 ani de existență pe piață, compania RoofArt s-a perfecționat în crearea unora dintre cele mai impunătoare și complete soluții de acoperișuri. Pe lângă comercializarea renumitei țigle metalice Umbrella® (Umbrella® Clasică și Umbrella® cu prinderi ascunse), firma produce unul dintre cele mai fiabile și versatile sisteme de drenare a apei pluviale – sistemul pluvial Scandic®.

Grație colaborării de succes cu marele concern suedez SSAB, care îi furnizează companiei materia primă pentru realizarea sistemului pluvial Scandic® (oțelul nordic), compania RoofArt este singura din România care aduce calitatea și tehnologia scandinavă în soluțiile românești pentru acoperișuri durabile. Mai mult decât atât, compania a reușit să îmbine perfect calitățile tehnice și practice cu cele de ordin estetic.

Considerând că aspectul exterior are o importanță la fel de mare precum aspectul funcțional, RoofArt a gândit inteligent alegerea oțelului nordic pentru proiectarea acestui sistem de scurgere a apei pluviale. Care au fost criteriile în baza cărora specialiștii au făcut această alegere și care sunt avantajele acestei soluții ingenioase?

Sistemul pluvial Scandic® – inovație în sfera construcțiilor

Ales astăzi de zeci de români care au pretenții mari în ceea ce privește construcția impecabilă a locuinței lor, sistemul pluvial Scandic® poate fi caracterizat prin două cuvinte simple: funcționalitate și eleganță. Cu riscul de a ne repeta, ținem să menționăm aceste aspecte din nou, urmând a le argumenta.

  • Funcționalitatea sistemului pluvial Scandic®

Oțelul nordic este cel care aduce cele mai multe avantaje de ordin practic. În urma celor peste 40 de ani de teste, în cele mai diverse și aprige condiții de mediu, oțelul SSAB prezintă o rezistență fantastică în fața precipitațiilor de orice natură și la orice nivel de intensitate.

Cu toate acestea, nu putem spune că acest sistem pluvial are un preț standard, căci valoarea acestuia variază foarte mult în funcție de dimensiunea acoperișului, de forma acestuia, de elementele folosite. Însă, indiferent de suma investită, avem siguranța unui produs cu o durată de viață ce depășește 60 de ani, ceea ce face ca alegerea să fie una valoroasă și rentabilă.

Acoperirea bio de care beneficiază oțelul nordic, marca GreenCoat, permite componentelor sistemului pluvial să fie formate cu ușurință, asigurând acestora o flexibilitate excelentă, fără a exista riscul diminuării durabilității.

  • Estetica sistemului pluvial Scandic®

În primul rând, trebuie să menționăm că la dezvoltarea fiecărui element component al sistemului pluvial a stat la bază și factorul estetic, cel de design. Astfel, întreg ansamblul va arăta impecabil și cu totul integrat construcției. Disponibil într-o gamă variată de culori și comercializat de RoofArt împreună cu toate componentele de montare necesare, realizate din același material, sistemul pluvial Scandic® va oferi construcției un aspect complet, simetric și elegant. Stratul de grund în aceeași culoare ca și vopseaua va face ca zgârieturile să fie aproape invizibile și ca aspectul exterior al acestui sistem să nu aibă de suferit.

Iată cum o companie de renume din România poate oferi clienților săi toate aceste avantaje într-un singur sistem perfect, fiabil și versatil. Accesează roofart.ro pentru a descoperi mai multe informații despre acesta sau apelează la specialiștii companiei, care îți vor răspunde cu răbdare la orice întrebare.

 

Sursă: admarks
Sursă foto: RoofArt

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply