Sisteme noi pentru toate tipurile de ferestre

0

Vezi care este solutia optima de sisteme de ferestre care raspunde cerintelor programului national de reabilitare termica.

Veka Romania ofera pe piata locala sistemul SOFTLINE 70AD, cu ajutorul caruia se pot realiza toate tipurile de ferestre, atat cu deschidere interioara, cat si exterioara. Acesta este cel mai vandut sistem Veka, atat in Romania, cat si in Germania.
Sistemul SOFTLINE 70AD este o solutie eficienta, adaptata climatului din tara noastra, care ofera, in plus, siguranta clasei A ce confera ferestrei o functionare indelungata. Mai mult decat atat, sistemul se incadreaza in standardele de cost recomandate de legislatia in vigoare si respecta cu usurinta indicatorii de performanta energetica ceruti de normativele programului national de reabilitare.
Proiectul de reabilitare termica din România a inceput in 2009 si are in vedere performanta energetica a cladirilor vechi. Veka, lider mondial in furnizarea de solutii de tamplarie termoizolanta din PVC, recomanda responsabililor programului national de reabilitare sa aiba in vedere si alte aspecte precum durabilitatea si functionalitatea indelungata a ferestrelor ce sunt realizate in program. 
Conform normelor actuale, o tamplarie PVC performanta din punct de vedere energetic, care sa creasca confortul locatarilor si sa scada si mai mult costurile la intretinere, trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici, de care clientii trebuie sa fie constienti. Ideal este sa aiba minim 70 mm adancime de incastrare, minim cinci camere interioare de izolare, pachet de sticla termoizolanta de minim 24mm Low E + Argon, precum si o multitudine de caracteristici fizico-mecanice ale ferestrei, care sa-i mentina in timp performantele energetice prin functionalitate.
Citeste si despre confortul la mansarda.

Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply