Simte-te ca acasa in noua locuinta

0

Tocmai te-ai mutat in casa noua, dar parca nu-ti gasesti locul printre cutii de despachetat si mobila neasezata. Ce poti sa faci?

O noua locuinta inseamna multa munca si organizare, prin urmare ai nevoie de multa rabdare pentru ca nu vei putea sa te instalezi cat ai bate din palme. Totusi, pentru a nu te simti intr-un loc strain, trebuie sa incepi cu cateva detalii care sa iti dea sentimentul de a fi acasa.
Mobila veche – Fie ca e vorba de o canapea sau de un dulap din vechea locuinta, ia cu tine o piesa de mobilier care sa transforme locul intr-unul familiar. In plus, daca ai deja ceva mobila, vei avea mai mult timp la dispozitie sa umbli prin magazine dupa mobila noua si sa-ti alegi ceea ce-ti place fara graba.
 
Dormitorul – Incepe cu mobilarea si decorarea dormitorului, pentru a scapa cat mai repede de hainele din cutii. Organizeaza-ti camera in care vei dormi la cele mai inalte standarde si dupa preferintele proprii. In plus, nu uita de asternuturi cat mai calduroase si un spatiu generos pentru garderoba.
 
Frigiderul plin – Inainte de a te pune pe treaba, fa o vizita la supermarketul cel mai apropiat si cumpara toate cele necesare pentru o saptamana. Alege alimente care se prepara cat mai rapid si pune cate ceva pe fiecare raft din frigider. Vei incepe usor, usor sa te simti ca acasa.
 
Coltul verde – Nu uita de o planta sau un buchet de flori care sa-ti inveseleasca apartamentul, desi e nemobilat si plin de cutii care trebuie despachetate.

Sursa: Casasugar 
Text: Alexandra Badita
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply