(P) Simplu si usor – Pardoseala modulara usor de montat!

0

SmartFloors.ro este, in primul rand, un magazin online care comercializeaza diverse tipuri de pardoseli, pentru aproape orice destinatie. Si pentru ca a fost necesar, dupa magazinul online a aparut si showroom-ul fizic, in Bucuresti.

Cel mai mult se axeaza pe pardoselile din polipropilena si PVC, dar au si mochete si pavele de cauciuc, gazon artificial.

Smartfloors a pornit de la ideea, deja foarte bine pusa la punct in alte tari din Europa si America, de a merge pe sistemul DIY – Do It Yourself, adica “Fa singur”.

Pardoselile comercializate de SmartFloors.ro sunt pardoseli modulare, usor de instalat si de intretinut, cu destinatii precum terase, garaje, gradini, piscine, locuri de joaca, ateliere auto, terenuri de sport, spatii de birouri etc.

Amenajarea interiorului cat si a exteriorului casei intr-un mod simplu si util este o caracteristica foarte apreciata atunci cand vine vorba de alegerea produselor si a mijloacelor de amenajare.

De data aceasta ne vom concentra pe amenajarea exterioara si vom prezenta placile Fonner Vents. Aceste placi fac parte din categoria pardoselilor modulare din PP (polipropilena).

Care sunt avantajele acestor placi?

Se monteaza foarte usor si rapid prin imbinare datorita sistemului interlocking, iar suprafata pe care se monteaza nu necesita pregatiri speciale. Placile sunt rezistente la temperaturi extreme, umiditate si anumite solutii cu care intra in contact.

Exista o gama variata de stiluri si culori din care puteti alege, astfel se pot realiza o multitudine de variante de design. Fiind placi modulare, pot fi oricand demontate, rearanjate si montate la loc.

Se curata extrem de repede iar suprafata de contact ramane tot timpul curata si pardoseala are un aspect placut oferind un stil aparte caminului dvs. Reprezinta o solutie care indeplineste cu succes atat rolul de utilitate si rezistenta, cat si de aspect estetic.

Fonner Vents pot fi folosite pentru a decora intr-un mod aparte: 

Piscina

Datorita aspectului lor, acestea se pot monta cu multa usurinta in jurul piscinei, fara a fi nevoie de pregatiri speciale inainte. Puteti aranja modele amuzante si jucause pentru piscina copiilor sau modele uni pentru piscina adultilor.

Sunt ideale pentru piscine datorita formei lor care, spre deosebire de niste placi normale, nu permit adunarea de lichide. In plus, pardoseala este antiderapanta, deci nu trebuie sa va faceti griji in privinta alunecarii si accidentarii.

Este rezistenta la solutiile de curatare a piscinei cat si la variatiile de temperatura, astfel, daca aveti piscina exterioara puteti sa le lasati si iarna la temperaturi negative cat si vara la temperaturi de peste 40 de grade Celsius; ele nu se vor deteriora.

Locul de parcare sau garaj

Aceste placi sunt ideale si pentru locul de parcare din curte sau pentru garaj, deoarece pun in evidenta locul si ofera un aspect ingrijit si deosebit. Cat despre rezistenta placilor, nu trebuie sa va faceti griji, structura placilor de pardoseala si materialul dur le face rezistente la greutati foarte mari.

Fonner Vents sunt rezistente la greutatea masinii, cat si la traficul auto. Se poate se poate aspira sau curata rapid cu apa, aceasta drenandu-se imediat, lasand locul perfect curat. 

Terasa

Daca doriti sa va petreceti momentele de relaxare pe terasa dumneavoastra aranjata intr-un mod deosebit, pardoseala modulara este o alegere excelenta! Cuvintele cheie care o recomanda pentru montarea pe o terasa sunt: antiderapanta si curatare facila.

Aleea

Puteti sa va decorati aleea casei dumneavoastra intr-un mod unic cu placile modulare, deoarece asa cum am specificat mai devreme, exista o multitudine de culori cu care va puteti juca si care va pun imaginatia la incercare. Pardoseala se monteaza flotant si nu necesita lipirea de suprafata existenta.

Pentru mai multe detalii puteti intra pe www.smartfloors.ro.

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply