Showroom vintage în București

0

Showroom vintage – Amplasat în apropierea Palatului Știrbei, primul showroom de mobilier vintage din București, Eclecticó Studio, și-a găsit expresia într-o casă istorică, împrejmuită de verdeață și răcoare. Găsești aici produse de design high-end vintage și piese iconice. Atmosfera inedită, aflată la granița dintre cool și boem, îmbie la descoperire.

Foto: Eclectico Studio
Foto: Eclectico Studio

Dintre comorile găzduite de acest loc amintim: fotoliile Recliner, ale designerului Milo Baughman, favoritele lui Jackie Kennedy, măsuțele din bronz ce aparțin brandului Maison Jansen, produse în Franța secolului al XIX-lea, scaune Vico Magistretti. Obiectele de mobilier și accesoriile sunt într-o stare cât se poate de bună, deoarece ele trec inițial, dacă este cazul, printr-un minuțios proces de restaurare. Găsești aici tot felul de rarități pline de poveste, însă tot de la Eclecticó poți pleca și cu câteva cadouri-unicat, la prețuri cât se poate de accesibile, începând de la 220 lei/buc.

Citeste si: Bucatarie vintage 

Showroom vintage – Periodic sunt organizate evenimente de shopping și networking, odată cu fiecare reamenajare a showroomului sau când au loc lichidări de stoc. Oricum ar fi, merită să mergi la Eclecticó pentru o doză proaspătă de inspirație și o sesiune de shopping cool!

Foto: Eclectico Studio
Foto: Eclectico Studio

La un pas de Calea Victoriei
Eclecticó Studio este amplasat pe Strada General Budișteanu nr. 16, aproape de intersecția bulevardului Dacia cu Calea Griviței. Showroomul este deschis publicului de marți până sâmbătă, între 11-21.

Citeste si: Rasfat culinar intr-un spatiu deosebit

Showroom vintage – Dacă ajungi aici, nu uita că într-o pauză de cumpărături poți savura și o băutură răcoroasă pe terasa bistroului vecin, din aceeași grădină secretă. Poți afla mai multe pe eclecticostudio.com și pe conturile de social media Facebook și Instagram.

Foto: Eclectico Studio
Foto: Eclectico Studio

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply