Sfaturi pentru un decor romantic

0

Fara riscul de a deveni siroposi, va puteti crea un spatiu intim plin de culoare si romantism. Totul este sa cadeti de comun acord asupra accesoriilor si sa va rezervati propriile spatii de intimitate.

Interziceti televizorul

Televizorul este cel mai de temut ucigas al intimitatii. Urmariti emisiunile sau filmele favorite intr-o alta incapere si folositi dormitorul doar in trei scopuri: dormit, giugiulit si sex. Atat!

“Uniformizati” culoarea

Barbatii se dau in vant dupa gri sau bej, in vreme ce femeile prefera culorile vii, precum rosu-mov sau galben-auriu. Pentru a crea o incapere pe gustul amandurora, mai ales daca e vorba despre dormitor, alegeti culori asupra carora ati fost amandoi de acord.

Instalati un variator de lumina

Lumina slaba poate parea un cliseu, insa ea chiar accentueaza intimitatea. Daca poti micsora lumina in living, camera va parea mai calda, iar dormitorul va deveni mult mai intim decat de obicei.

Un spatiu numai al tau

Desi se presupune ca impartiti locuinta, fiecare dintre voi trebuie sa aiba un locsor numai al lui, unde sa poata evada la nevoie. Poate fi un fotoliu, un colt de masa, sau, daca ai noroc de o casa mai mare, chiar o camera numai pentru tine.

 


Articol publicat in revista Casa si Gradina
Foto: Andrei BaltaretuComentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply