Sfaturi ingenioase pentru un spațiu îngust

1

Lenuța Vrânceanu, sat Izvoru, com. Provița de Sus, jud. Prahova
Dragi prieteni practici,
Amenajat ingenios, orice spațiu îngust poate avea forme și funcționalitate. Nu neglija niciun colțișor al casei tale când vine vorba de amenajare, sau de un potențial spațiu de depozitare. Așadar, trebuie să-i acorzi atenția cuvenită chiar și locului în care considerai, până nu de mult, că nu se poate face nimic.
Pentru a da luminozitate și a păstra senzația de spațiu lejer, aerisit, dar și pentru a așeza diverse obiecte la îndemână în perimetrul strâmt dintre living și bucătărie, folosește rafturi montate ingenios în formă de scară. Le poți construi din lemn, dacă se asortează cu celelalte materialelor utilizate în decorarea încăperii, deoarece acesta dă căldură interiorului. Iar dacă dorești să conferi spațiului o notă de eleganță, sfatul meu este să alegi lemn lăcuit, frumos finisat, care să strălucească.

spatiu ingust
Foto: Lenuța Vrânceanu
Dacă adaugi compoziției câteva vase decorative, delicate, cu linie simplă și modernă, cu siguranță vei obține nota de înnoire pe care, de fapt, cu toții o urmărim atunci când facem schimbări în propria locuință. Din punct de vedere funcțional, aceste rafturi originale pot servi drept suport pentru diferite obiecte pe care dorim să le avem la îndemână. La final, vom avea o amenajare fermecătoare ce va scoate din anonimat un spațiu utilizat, până acum anost.
Să găsim cu toții variante optime de a rezolva ieftin diverse probleme domestice, pentru a ne amenaja cât mai plăcut, confortabil și cât mai spațios apartamentul, casa și chiar grădina. Și să le spunem și altora cum am procedat. Această revistă minunată ne dă această posibilitate, un lucru foarte important. Este plină de idei, de care avem nevoie zilnic. Am învățat multe lucruri noi citind revista.
În bucătărie, living și holuri optați pentru arcade în loc de uși – se creează senzația de spațiu și lumină. În ceea ce privește electrocasnicele, deși acum există pe piață în multe culori și suntem tentați să avem un frigider în culoarea lemnului, eu am preferat să iau tot alb, clasic, deoarece aveam mobilierul închis la culoare și nu am vrut să încarc mai mult spațiul. Mulțumesc, dragii mei că existați în viețile noastre și că ne bucurați lună de lună. Vă mulțumesc, de asemenea, că mi-ați publicat articolele și m-ați premiat. Vă doresc sănătate, bucurii și succes pe toate planurile vieții!

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Oglinda decoratiuni | Revista Practic idei

Leave A Reply