Seturi sanitare în baie

0

Seturi sanitare în baie – Vrei ca baia ta să se distingă printr-un stil bine conturat? Pe lângă corpurile de mobilier potrivite, alege seturi de obiecte sanitare, cu lavoar, cadă, vase WC și bideu cu design și finisaje unitare. Numeroase colecții și serii special create îți stau la dispoziție pentru a amenaja o baie în stil modern, clasic, british sau chiar eclectic. Seturile sanitare include de regulă cel puțin lavoarul, bideul și vasul de wc. Câteva exemple redate în continuare îți vor arăta cum să obții un cadru unitar, cu obiectele sanitare în același format.

Citește și Întoarcere către natural: lemnul în baie
1.PUNCTEAZĂ CU TUȘE GLAM și alege setul de obiecte sanitare cu finisaje alb/auriu, din colecția Flat, brand Hidra Ceramica. De la Edil-Italy.

seturi sanitare
Set din colecția Flat, brand Hidra Ceramica. Foto: Edil-Italy

2.MIZEAZĂ PE FINISAJE SIMILARE – cadă din colecția Cover, vas WC și bideu din colecția Square. Disponibile prin Interior Store.

seturi sanitare
Cadă din colecția Cover, vas WC și bideu din colecția Square. Foto: Interior Store.

Citește și O baie cu alură vintage.

3.AU UN DESIGN GEOMETRIC – obiecte sanitare din colecția Element (cadă monobloc din acril, lavoar, vas WC, bideu din porțelan), creată de David Chipperfield. De la Roca.

seturi sanitare
Obiecte sanitare din colecția Element. Foto: Roca

4.PENTRU UN CADRU CLASIC BRITISH ai la dispoziție obiecte sanitare din ansamblul băii Blenheim – cadă placată cu lemn tratat, lavoar și vas WC din ceramică albă. De la Alsa Design.

seturi sanitare
Obiecte sanitare din ansamblul băii Blenheim. Foto: Alsa Design.

Citește și Variază și obții o baie fabuloasă.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 10/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply