Seminar practic de Tadelakt

0

Casa si gradina iti recomanda primului seminar practic de Tadelakt, organizat in perioada 12-13 februarie, la Bucuresti.

Ce este Tadelakt?

Tadelakt este o tehnica traditionala marocana, un fel de calcar special care se aplica ca si tencuiala, se compacteaza cu o piatra speciala de ceramica si prin finisarea cu sapun si ceara se obtine o suprafata fascinanta, cu un luciu natural.

Invitatul special al evenimentului este D-l Martin Krampfer din Germania, expert autorizat de Handwerkskammer Hamburg, consultant in domeniul vopselurilor si al contructiilor naturale, ecologice. 

Seminarul se adreseaza tuturor celor interesati de aceasta tehnica de finisare. Participarea este posibila prin completarea Formularului de inregistrare si achitarea taxei de inscriere.

In cursul celor doua zile de seminar, se va discuta despre:

– tematica substraturilor
– realizarea mostrelor si a ofertelor
– tematica pigmentarii
– lustruirea si hidrofobarea suprafetelor.

Partea practica consta in realizarea, de catre fiecare participant, a unor mostre de Tadelakt, incepand cu aplicarea substraturilor si pana la lustruirea suprafetelor. Mostrele realizate vor fi pastrate de catre participanti.

Taxa de participare la acest seminar este de 120 euro/persoana, pentru cele doua zile. Taxa include toate materialele utilizate, materialul teoretic listat, bufetul si un certificat de participare. Locurile sunt limitate!

Informatii detaliate despre acest eveniment gasesti pe: www.naturalpaint.ro.


Articol EXCLUSIV online
Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply