SecuritInternational.ro – Paseste in lumina fascinanta a succesului cu usi de sticla securizata 

0

O cladire de birouri nu poate fi considerata complet amenajata fara sa dispuna de anumite modele de usi care sa reflecte tipul activitatilor desfasurate intr-o companie sau institutie. Chiar si in cazul unei locuinte personale, aceste usi de sticla reprezinta o adevarata provocare datorita elegantei si frumusetii lor.

Dezvoltarea tehnologiilor de prelucare si productie a sticlei inspre realizarea unor functii mult mai complexe decat in cazul geamurilor clasice, determina ca usile din sticla securizata sa indeplineasca atat caracteristici dedicate protectie cat si sa implineasca elementele de design specifice fiecarui tip de incapere in parte.

Popularitatea in randul beneficiarilor a usilor de sticla securizata este datorata productorilor din Romania, printre care si fabrica Securit.

Compania Securit International detine o istorie de peste 70 de ani de activitate, iar serviciile ireprosabile recomanda aceasta companie ca fiind de incredere.

Sticla reprezinta de secole unul dintre cele mai importante materiale de finisare in materie de design interior si exterior.

Bun-venit in universul sticlei securizate: Securit International

Datorita frumusetii sale naturale si transparente, usa din sticla securizata reflecta o bogatie de texturi care absorb si emana lumina naturala.

Claritatea sticlei care poate fi personalizata, in functie de comanda, este un concept adecvat pentru acest tip de produs care aduce o sumedenie de beneficii, intr-o varietate de posibilitati utilitare.

Sticla securizata poate fi instalata pentru usi, balustrade, scari, copertine si multe alte elemente de contructie.

Culorile vii si procedurile de serigrafie a sticlei se combina perfect cu cerintele clientilor dornici sa investeasca in rezistenta unor elemente fabricate in conformitate cu cele mai moderne standarde din domeniu.

Firma Securit International este recunoscuta ca lider in Romania pentru productia de elemente de constructie care imbina armonios sticla securizata, indiferent de anvergura proiectelor.

Avantaje incontestabile

Multi oameni cred eronat, ca usile interioare din sticla sunt foarte fragile si se sfarma in bucati de la orice miscare negligenta.

Acest fapt este eronat. Sticla securizata este fabricata in urma unor tratamente termice, dobandind astfel o rezistenta de 3-4 ori mai mare fata de sticla obisnuita la orice soc, fie el mecanic sau termic.

In afara de fiabilitate si un pret adecvat usile noastre din sticla mai au si alte avantaje:

  • Respectarea mediului inconjurator;
  • Proprietati excelente de izolare fonica;
  • Aspecte estetice dedicate frumusetii.

Servicii de consiliere si de montare sticla securizata

Compania Securit International are o experienta care excede 70 de ani de fabricare si montare a produselor din sticla, iar in ultimii ani usile din sticla sunt in topul vanzarilor din ultimii ani.

Utilizand tehnologiile moderne de productie si materiale de foarte buna calitate, usile de sticla de la Securit pot surprinde si bucura chiar si pe cei mai exigenti clienti.

Pentru informatii detaliate cu privire la produsele disponibile, comenzi si posibilitati de livrare pe intreg teritoriul Romaniei, accesati aici.

Si vizualizati imaginile si caracteristicile categoriilor de produse disponibile si lucrarile de exceptie din portofoliul firmei Securit International.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply