Schimbările care îți vor transforma casa. 3 sfaturi pe care nimeni nu ți le-a mai dat până acum

0

Simți nevoia unei împrospătări în casa ta? Ține cont de aceste 3 sfaturi de la designeri și vei avea senzația că ai schimbat și casa, nu doar lucrurile din ea.

Pentru orice persoană, Anul Nou vine și cu nevoia de împrospătare și schimbare a decorului din casă. E absolut firesc să încerci mereu să îți înfrumusețezi locuința în așa fel încât să te simți cu adevărat bine când ajungi acasă și spațiul să răspundă tuturor nevoilor tale. Iată cele mai istețe schimbări pe care le poți face anul viitor în casa ta, sau, de ce nu, înainte să se încheie 2016, așa încât să intri în noul an cu o casă înnoită.

  • Dublează-ți spațiul din casă făcând cea mai inteligentă alegere

Un sfat de care cu toții ar trebui să ținem cont este să facem alegerile cele mai bune pentru spațiul pe care îl deținem. Probabil ai observat și tu că designerii de interior rareori aleg mobilă de serie când au un proiect important. De ce? Pentru că cea executată la comandă are amprenta proprie și se potrivește perfect pe spațiul și nevoile tale.

Este suficient să te uiți printre aceste modele de mobilă la comandă ca să-ți dai seama de ce este cea mai inteligentă alegere din toate punctele de vedere. Este unică, personalizată și te ajută să economisești spațiul din casă.

Dacă plănuiești o renovare, este cea mai bună alegere pe care o poți face. După cum vezi, poți opta pentru oricare dintre modelele respective, dar concepute pe măsurile potrivite spațiului din locuința ta. Este exact ce ai nevoie pentru a utiliza la maximum fiecare centimetru din casă și pentru a te bucura de spațiul liber rămas.

  • Lasă camerele aerisite și depozitează în holuri

Un sfat de la designeri este să profiți la maximum de spațiul pe care îl ai pe holul casei. În loc să-ți aglomerezi livingul cu o bibliotecă, amplasează un corp pentru cărți chiar în holul casei, de jos până în tavan. Un dressing de-a lungul întregului hol este o altă idee de luat în calcul. Un alt sfat prețios este să folosești uși glisante la dressingul de pe hol și, de preferat, cu oglindă, pentru a da senzația unui spațiu mai mare.

Probabil și la tine acasă holul casei este gol, în vreme ce în camere sunt o mulțime de lucruri. De ce să nu profiți de acest spațiu generos?

  • Uită de reguli și modele învechite

Probabil ai observat că atunci când pășești într-o casă decorată de un profesionist îți dai seama de o mănă de artist imediat. De ce? Pentru că el nu urmează reguli, ci concepe spațiul în așa fel încât să răspundă nevoilor celor care își petrec timpul acolo. Nu mai urma regulile care nu te reprezintă, pentru că vei sfârși prin a avea o casă la fel ca alte sute de locuințe.

Nu există reguli când vine vorba despre spațiul tău personal și adesea ideile ieșite din cotidian ar putea să te coste chiar mai puțin decât cele învechite. Mergi pe culori vii, combinații neobișnuite, obiecte unicat și alegeri îndrăznețe. Alege, de asemenea, un obiect cu adevărat special pentru fiecare cameră din casă – un fotoliu care să atragă atenția în living, o comodă retro în dormitor, o cadă cu aspect antichizat în baie. Numai așa vei putea crea un spațiu cu adevărat special.

Cum ți se par aceste idei? Pe care ai de gând să o pui prima dată în aplicare în locuința ta?   

 

Sursa foto: Shutterstock

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply