Schimba centrala veche cu una noua

0

Incepe programul neguvernamental de innoire a parcului de centrale termice 2010. Vezi detalii.

In perioada 01.03 – 31.05.2010, se va desfasura programul national de inlocuire a echipamentelor de incalzire vechi prin Campania “Incepe adevaratele economii! Inlocuieste vechea centrala cu una noua la pret promotional.” 

Vechiul echipament de incalzire poate fi adus la orice Distribuitor autorizat Ariston, beneficiind astfel de o reducere de pana la 600 lei (Tva inclus) la achizitionarea unuia dintre modelele din noua gama de centrale termice Ariston.

Cum obtii reducerea?

Reducerea se obtine in urma predarii vechiului echipament la punctul de vanzare al unuia dintre distribuitorii autorizati Ariston. (Lista magazinelor participante si regulamentul campaniei se gaseste aici.

In cadrul programului se pot inlocui orice echipamente vechi, indiferent de marca sau tipul de combustibil, atat centrale termice, cat si convectoare si instanturi pe gaz.

Confort sporit acasa
 
“Piata romaneasca de centrale termice a inceput acum mai bine de 15 ani, numarul centralelor termice instalate la nivel national depasind 1,5 milioane bucati si o buna parte dintre aceste echipamente au atins deja durata recomandata de utilizare.

Prin programul demarat incercam sa venim in intampinarea celor care vor dori sa-si inlocuiasca echipamentul vechi cu unul nou, mult mai performant si care inglobeaza noile tehnologii din domeniu. Aceste tehnologii aduc un confort sporit, dar mai ales un randament mai bun si posibilitatea reducerii consumului de gaz si, implicit, costuri diminuate”, a declarat Catalin Draguleanu – Director National de Vanzari Ariston Thermo Romania.

Centrale termice mai poti achiztiona de la: Siemens, Romstal, Instalsol.


Articol EXCLUSIV online
Foto: Stock.expert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply