Scaune pentru barul de acasa

0

scaune pentru barul de acasa (3)Daca ai in plan un bar ai nevoie si de scaune pentru barul de acasa. Nu renunta la idee din cauza spatiului. Se poate spunje ca ai un bar acasa daca acesta are cel putin doua locui. Dar chiar si asa ai nevoie de doua scauna pentru barul de acasa, deci si de sfaturile legate de alegerea lor.

Citeste si: Fotoliul perfect, fotoliul preferat. 5 idei simple

In primul rand tine cont ca ceea ce se remarca in primul rand la aceste scaune pentru barul de acasa este felul in care arata. Asta inseamna culoarea, materialul, tapiteria, spatarul. Ideal este sa alegi culoarea astfel incat acestea sa se completeze sau sa accentueze decorul din incapere, astfel incat aceste scaune pentru barul de casa sa fie cu adevarat puse in valoare in decorul casei tale.

Citeste si: Reconditionarea scaunelor vechi

O buna alegere in ceea ce priveste aspectul acestor scaune pentru barul de acasa sunt cele din metal sau cele din plastic sau, si mai bine, cele transparente. Acestea se incadreaza foarte bine si in camera de zi si in bucatarie, in cazul in care bucataria este deschisa spre living si pot da o imagine minimalista sau industriala. Pentru un aer rustic sau traditional, scaunele de lemn sunt prima si cea mai buna optiune, in conditiile in care, in casa, lemnul este mereu prima alegere si cea care nu da gres niciodata.

scaune pentru barul de acasa (1)

Daca esti in cautare de idei de scaune pentru barul de acasa tine cont nu doar de spectul acestora ci si de cat sunt de confortabile si practice. In functie de spatiul pe care ai la dispozitie, unele modele s-ar putea

mai mult sa incurce. Este cazul celor cu spatar si cu manere, care nu pot fi ascunse undeva pentru ca ocupa prea mult loc. Solutia vine de la scaunele rabatabile si de la cele cu balama, care pot si bagate sub bar.

Citeste si: Scaunele pliante sunt mai practice!

De luat in calcul este si inaltimea acestor scaune pentru barul de acasa. Fie te gandesti bine inainte de a alege inaltimea potrivita, fie alegi scaune cu reglare a inaltimii prin insurubare sau pe cele hidraulice. pentru binele tau, al podelelor si pentru un plus de functionalitatea al acestor scaune pentru birou alege-le pe cele care au roti. Mobila pe rosti si implicit scaunele pe rosti sunt extrem de utile si comode intr-o casa.

Sursa: homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply