Scaun de designer

0

Scaunul din imagine a fost prezentat in cadrul Salonului de Mobila de la Milano (22-27 aprilie) si ii apartine designerului Jaime Hayon.

In cadrul Salonului de Mobila de la Milano de anul acesta, pe langa proiectele propuse pentru reconstructia zonei Abruzzo, calamitata de cutremurul de 5,8 grade pe scara Richter, s-au prezentat multe idei de mobila, care de care mai functionale sau mai futuriste.

Noi am ales sa va prezentam un scaun realizat de catre designerul spaniol Jaime Hayon pentru producatorul italian de mobila Ceccotti. Colectia in sine este alcatuita din 22 de astfel de scaune, care sunt realizate manual de catre mesteri. Rezultatul este o piesa de mobila care nu are cum sa nu ti placa si sa nu ti-o doresti acasa.

Despre Jaime Hayon

Jaime Hayon a studiat design industrial in Madrid si Paris. Ca si creator se afla in fruntea noului val de tineri designeri ce au spart granitele dintre arta, decoratiuni si design, pozitionand obiectele pe care le creeaza in contextul culturii contemporane. Lucrarile sale au aparut in cele mai prestigioase publicatii de arta si design din toata lumea.


Articol EXCLUSIV online
Text: Elena Draghici
Foto: Hayon Studio

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply