Scarile spiralate

0

Modelele de scari spiralate sunt ideale pentru spatiile mici, dar in care se urmareste personalizarea ambientului.

Scara devine nu numai un elemenet functional, ci si unul ce confera originalitate interiorului. De aceea, este important sa alegeti finisajele potrivite stilului de amenajare vizat. Scarile spiralate pot fi din lemn, metal sau o combinatie intre cele doua materiale.

Solutiile pentru accesul intre etajele unei locuinte sunt acum foarte diversificate gratie noilor tehnologii de prelucrare a materialelor. Nu este vorba numai de forma scarilor interioare, de materialele si finisajele din care pot fi realizate, ci mai ales de modalitatea de ansamblare a acestor elemente arhitecturale. Compania Dolle, care este lider in sectorul scarilor pentru poduri, are si o colectie superba de scari spiralate. Desi par a fi complicate la prima vedere, aceste tipuri de scari interioare sunt gandite modular.

Scarile spiralate pot fi personalizate

Ele sunt fabricate pentru inaltimile standardizate dintre nivelurile unei cladiri, dar oricand se pot adapta cerintelor personalizate. Montajul devine o joaca in jurul axului central care se fixeaza la ambele extremitati. El devine suportul pentru treptele, de regula 12, ce formeaza spirala.

Link-uri utile: www.geocom-sa.ro, www.kenngott.ro, www.stairs-expert.ro, www.vonavy.ro, www.parchetprofesional.ro


Articol publicat in revista Casa si Gradina
Text: Ioan Serban
Foto: DOLLE

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply