Sarbatoarea lui Mos Nicolae la Facultatea de Arte Textile si Design Textil

0

Marti 6 decembrie 2011, in cadrul Facultatii de Arte Textile si Design Textil, a avut loc un eveniment dedicat studentilor despre care puteti citi in randurile de mai jos.

De ani buni incoace, in fiecare an de Sfantul Nicolae, studentii, profesorii si personalul tehnic din Departamentul de Arte Textile si Design Textil se pregatesc cu ce au mai bun pentru o întalnire de suflet cu profesorii si studentii invitati din Universitatea Nationala de Arte, fosti absolventi acum deveniţi artisti sau designeri in domeniu, dar si prieteni sau parteneri.

In cadrul evenimentului, cei mai buni 10 studenti ai Departametului de Arte textile si Design textil au fost premiati, dupa care au luat cuvantul invitatii speciali care le-au vorbit studentilor prezenti in Sala Amfiteatru despre drumurile pe care o pot apuca dupa ce termina o facultate de arte.

Adela Parvu (redactor sef al revistelor Casa si gradina si Villa Design) le-a vorbit studentilor despre cum isi pot promova lucrarile in presa, cum se pot face mai cunoscuti sau in ce domenii pot activa dupa ce termina o facultate de arta.

Ariana Nicodim (artist plastic) a vorbit la modul ideal, sfatuindu-i pe studenti sa nu renunte la arta lor si sa nu faca compromisuri doar de dragul banilor.

Carmen Croitoru (designer de interior) ne-a spus cateva intamplari personale si cum a ajuns de la artist plastic la designer de interior. Concluzia a fost ca doar prin rabdare si perseverenta are la o cariera in domeniu, care acum ii permite sa refuze o amenajare din Tecuci a unei case roz cu turnulete.

Parteneri: Muzeul Taranului Roman, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu,  Biblioteca Metropolitana, Tipografia Net Prin, Lidl.

Parteneri media: Villa Design, Casa si gradina, Art Out.


Foto: Casa si gradina 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply