Sanatatea intr-un storcator de fructe

0

Tot mai multi nutritionisti, tot mai multe carti si emisiuni TV descriu beneficiile si importanta unei alimentatii sanatoase, alcatuite din fructe si legume.

Bosch pune la dispozitia clientilor sai o mare varietate de electrocasnice care ajuta la pregatirea de sucuri sau preparate culinare sanatoase. De la storcatorul de fructe si legume MES3000 la blenderele Mixxo quatro, clientii Bosch pot trai sanatos cu ajutorul electrocasnicelor Bosch moderne, eficiente energetic si usor de folosit. Storcatorul de fructe si legume MES3000 este ideal pentru prepararea rapida si usoara de sucuri variate, gustoase si sanatoase.
 
Din ce in ce mai multe femei sunt constiente ca pentru a-si proteja familia de boli si pentru a garanta necesarul zilnic de vitamine si minerale, este esential sa asigure un aport optim de fructe si legume in dieta zilnica a celor dragi. Alimentatia reprezinta unul dintre cei mai importanti factori care influenteaza sanatatea organismului uman, dar este in acelasi timp si un element care poate fi controlat direct. Si pentru specialistii Bosch sanatatea se afla pe primul loc, motiv pentru care au dezvoltat electrocasnice care sa-i ajute pe clienti sa gateasca si sa traiasca sanatos intr-o lume in care este din ce in ce mai greu sa-ti mentii echilibrul. 
Cu storcatorul Bosch se pot prepara sucuri proaspete, fara a mai fi necesara taierea fructelor sau legumelor anterior procesarii. Tubul de alimentare XXL (de 75 de milimetri) permite introducerea acestora intregi, iar filtrul cu micro-sita din otel inoxidabil permite extragerea maximului de suc, valorificand fructele si legumele pana la ultima picatura. Recipientul pentru pulpa de fruct este detasabil si de capacitate mare (de 1,9 litri). Datorita functiei Active Motor Management, aparatul functioneaza doar daca toate piesele au fost asamblate corect. Astfel, storcatorul de fructe si legume Bosch nu reduce doar riscul de ranire, dar previne si stropirea cu suc in toata bucataria.
Modelele sunt disponibile in patru variante de culori: Bosch MES3000(inox), Bosch MES20A0(alb), Bosch MES20C0(cherry) si Bosch MES20G0 (verde).

Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply