Salon de mobilier si decoratiuni in Bucuresti

0

In cadrul Targului Imobiliar din luna aprilie, desfasurat in Capitala, vizitatorii isi vor putea alege atat casa, cat si mobilierul si accesoriile.

Salonul MobiDeco se va desfasura in cadrul celui mai mare targ imobiliar din Romania, tIMOn. Mobilierul prezentat publicului este suficient pentru mult mai multe locuinte noi decat sunt actualmente disponibile. Oferta de mobilier prezentata de MobiDeco este asadar suficiente pentru de 10 ori mai multe locuinte noi decat exista in Capitala.
Asta pentru ca piata rezidentiala de apartamente noi a scazut, in Bucuresti inregistrandu-se cel mai redus stoc de locuinte noi raportate la nivelul populatiei. Conform studiilor, daca toate camerele ar fi locuibile, ar exista 1.3 locuitori/camera, ceea ce demonstreaza numarul insuficient de imobile. 
MobiDeco este prima expozitie cu vanzare destinata clientilor finali, dar si segmentului “business to business”. Salonul se desfasoara in cadrul celei de-a XXI-a editii a targului imobiliar tIMOn, intre 19 si 22 aprilie, in Piata Constitutiei.

Sursa: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply