S-a lansat Fundatia Internationala We are Water

0

Principalul scop al fundatiei We are Water va fi sprijinirea proiectelor menite sa contracareze efectele negative ale lipsei resurselor de apa din intreaga lume.

Roca, lider global al pietei de obiecte sanitare, a lansat Fundatia We are Water.

Fundatia isi propune sa reduca efectele negative generate de insuficienta apei in lume, sa educe, sa sporeasca nivelul de constientizare al populatiei asupra importantei utilizarii rationale a apei si sa motiveze oamenii sa doneze si sa sprijine proiectele de mediu din regiunile in care accesul la resursele de apa este o nevoie stringenta.

Prima actiune

Ca prima actiune a fundatiei We are Water, regizoarea Isabel Coixa a realizat un film documentar despre micsorarea drastica a suprafetei marii Aral.

“Aral. Marea pierduta”, de Isabel Coixet, prezinta procesul dramatic de micsorare a suprafetei marii Aral, o mare continentala din inima Asiei Centrale.

Aceasta este prima activitate sponsorizata de Fundatia We are Water. Documentarul spune povestea procesului de uscare a marii Aral, aceasta fiind una dintre cele mai mari catastrofe ale mediului inconjurator din toată lumea. Filmul il are ca narator pe Sir Ben Kingsley.

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare despre proiectele, scopurile si activitatile We are Water preluate de Ambasadorii si Prietenii Fundatiei sunt disponibile pe www.wearewater.org.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: Roca

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply