Romanii adopta treptat baile moderne

0

Cand vine vorba de amenajarea bailor si a bucatariilor, romanii fac o trecere usoara catre bai moderne, cu finisaje, mobilier si obiecte sanitare moderne. Suedezii, norvegienii si danezii insa au deja propriile SPA-uri in locuinte si dictează noile trenduri in amenajare.

“Romanii renunta incet la lavoarele albe din baile si bucatariile lor si fac treptat o trecere spre culori precum bejul sau maroul, incercand sa prinda din urma tendintele europene in materie de amenajare.

Si in ceea ce priveste texturile obiectelor sanitare se poate observa o schimbare timida a preferintelor in ultima perioada”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv Kuma Romania, unul dintre producatorii locali de lavoare, blaturi si mobilier pentru bai si bucătării sub brandurile Kuma si  Nordline.

Culori inedite

Chiar daca in acest moment majoritatea romanilor au inca lavoare albe din materiale traditionale, tendinta actuala indica o adoptare a culorilor inedite. Potrivit reprezentanţilor Kuma, in urmatorii ani si baile romanilor vor fi dotate dupa modelul nordicilor, cu obiecte sanitare in nuante de negru sau gri si chiar din materiale precum quartzul, granitul sau sticla.

Mobilier de bucatarie modern

“Tendintele sunt pentru un mobilier de bucatarie modern, cu linii minimaliste. De asemenea, romanii prefera modelele moderne, cu manere ascunse, din paleta de culori alb si crem.

Un alt trend in amenajarea bucatariei este aspectul clasic – provensal caracterizat de acel aer vintage oferit de combinatia dintre lemnul de mesteacan si cel de stejar“, a subliniat Camelia Olesen.

Produsele Kuma pot fi gasite in showroom-uri specializate pe bai precum Delta Design, Romstal, Piastrelle, Pazo Group, Ambient, dar si in magazine mici, exclusiviste din tara, specializate in bai si bucatarii.

Mai multe detalii pe: www.kumaromania.ro


Sursa si foto: PR

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply