Romania Green Building Council

0

Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi organizeaza un nou curs din seria “Romania Green Building Professional”.

Evenimentul face parte din programul de certificare si training din cadrul celei mai noi filiale  “RoGBC Transilvania”, o filială noua a organizatiei nationale infiintata pentru a extinde activitatile organizatiei nationale, proiecte pilot, evenimente si cursuri de instruire in domeniul cladirilor verzi, si in regiunea Transilvaniei.

Cursul va fi tinut de Katja Perrey

Katja Perrey, KP Landscape, va aduce in discutie tema amenajarii spatiului exterior, alaturi de analiza terenului, consideratii de proiectare, de selectie a plantelor, precum si modalitati de instalare pentru a obtine rezultate de succes.

“Proiectarea sustenabila in peisagistica foloseste tehnologie care poate parea demodata intr-o lume obsnuita sa obtina totul cu un click, rapid ca o bataie a inimii. A descoperi ceea ce locul are de oferit si a observa, in loc de a face lucrurile de mantuiala, reprezinta noua frontiera.” Katja Perrey – KP Landscapes.

Despre Katja Perrey

Katja Perrey s-a  indreaptat catre peisagistica dupa ce a studiat arte fine si horticultura.

Detine o licenta in fotografie si o diploma de master in “Fine Arts” in cadrul California Institute of Arts. Avand expozitii internationale ca fotograf comercial, pasiunea pentru peisaje urbane a indemnat-o sa isi directioneze talentul catre peisagistica si horticultura.

Program

Evenimentul va avea loc la Hotel Parc, str. Primaverii, nr. 4, Alba Iulia, 3 decembrie, 9:30am. Pentru mai multe detalii vizitati  www.RoGBC.org / sectiunea evenimente.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa: PR
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply