Romani la competitii de design

0

In acest an Romania are 50 de studenti inscrisi la Electrolux Design Lab 2010, iar pe trei dintre ei ii veti cunoaste indata, ei clasandu-se in top 25 semifinalisti la nivel international.

A doua era spatiala

In acest an, tema evenimentului Electrolux Design Lab 2010 a fost: A doua era spatiala.

Studentii au primit provocarea de a crea aparate electrocasnice pentru spatii mici, destinate consumatorilor anului 2050 cand se estimeaza ca 70% din populatia lumii va locui in mediul urban.

Proiectele

Studentii au imaginat obiecte cu ajutorul carora consumatorii isi vor pregati si pastra mancarea, vor spala rufele sau vasele in anul 2050.

Aceste proiecte pot fi adaptate in timp si spatiu, personalizate, avand chiar si aspecte eco.

Despre Electrolux Design Lab

Inceputa in anul 2003, competitia Electrolux Design Lab este dedicata studetilor sau absolventilor de design industrial.

Romania participa activ la acest eveniment de trei ani.

Finala de anul acesta va avea loc in luna septembrie, la Londra, iar premiul I va consta intr-un stagiu de practica platit la unul din centrele de design Electrolux.

“In acest an Electrolux Design Lab ofera viitorilor designeri sansa de a-si testa ideile si de a obtine informatii importante despre lumea designului comercial de produs” spune Henrik Otto, Senior Vice Presedinte in cadrul Global Design Electrolux.

Vezi in galeria foto atasata proiectele celor trei romani clasati in top 25 semifinalisti la nivel international.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Text: Elena Draghici
Foto: Thinkstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply