Rigorile actuale aduc confort

0

Rigorile actuale aduc confort – Să ai totul la îndemână fără să aglomerezi bucătăria nu este un vis greu de realizat dacă organizezi judicios spațiul și alegi dulapuri cu laturi deschise.

Diesel-Social-Kitchen-(9)

Lămpile metalice dau o notă industrială ambientului. Cele două piese sunt model Glas Grande, brand Foscarini și sunt realizate din sticlă cu finisaj metalizat. Costă 3.753 lei/buc. la A[r]telier. Design

Atmosfera homey dintr-o bucătărie poate fi obținută chiar dacă în cadru se regăsesc piese cu design de inspirație industrială ori modernă. Nu este deloc dificil să ajungi la acest rezultat dacă vei „îmblânzi“ asemenea prezențe cu unele cu look mai cald. Astfel, îți recomandăm să plachezi pardoseala cu parchet din lemn, dar alege un model rezistent la umezeală. Iar dacă în zona mai puțin circulată așterni și un covor, nu vei face altceva decît să accentuezi notele îmbietoare ale decorului. Modele special create pentru bucătării găsești la magazinul Biokarpet, în colecția Colori. Finisează pereții cît mai simplu, în nuanțe luminoase. Adoptă o cromatică ponderată și în cazul mobilierului. Indiferent de materialul pe care îl alegi pentru realizarea lui, este de preferat să aibă un aspect cît mai natural și să fie dotat cu spații de depozitare. Acest ansamblu poartă numele de Diesel Social Kitchen și face parte din colecția brandului Scavolini (www.scavolini.us).

Diesel-Social-Kitchen-(1)

Coordonează cu atenție detaliile. De exemplu, alege scaunele de bar din jurul insulei de bucătărie în aceeași culoare cu lămpile. Acestea sunt model Stud, create de Diesel pentru brandul Moroso și sunt disponibile cu 2.564 lei/buc. la A[r]telier Design.

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Articolul cu titlul Rigorile actuale aduc confort a fost publicat în revista Casa Lux nr.7/2015.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply